15 черв. 2022 20:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

112

0

На Вінниччині розшукали 1,5 річного хлопчика, який загубився на прогулянці з дідусем

На Вінниччині розшукали 1,5 річного хлопчика, який загубився на прогулянці з дідусем

Поки дідусь відволікся, дитина самостійно залишила дитячий візочок і пішла у невідомому напрямку


На Вінниччині розшукали 1,5 річного хлопчика, який загубився на прогулянці з дідусем

На Вінниччині упродовж години розшукали 1,5 річного хлопчика. Повідомлення про зникнення дитини надійшло до поліції від матері 15 червня близько 13.30 години. Жінка розповіла, що цього ж дня 77-річний дідусь разом зі своїм 1,5-річним онуком пішли на прогулянку, під час якої дитина зникла.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Чоловік спочатку шукав дитину самотужки, а потім звернувся за допомогою до поліції.

Як з’ясувалось, поки дідусь відволікся, дитина самостійно залишила дитячий візочок і пішла у невідомому напрямку. Пошуки дідуся не дали позитивного результату і він повернувся до села, щоб повідомити його батьків про зникнення дитини.

За словами начальника Могилів-Подільського районного відділу поліції Василя Ободовського, на розшук малолітнього негайно по тривозі був піднятий увесь особовий склад підрозділу та сектору поліцейської діяльності. До пошуку долучились військовослужбовці Могилів-Подільського прикордонного загону, працівники територіального підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій, місцеві мешканці, лісники та мисливці.

Правоохоронці та небайдужі громадяни прочісували лісовий масив та навколишні поля. Упродовж години на відстані 2 км від місця зникнення на полі у траві хлопчика знайшов старший дільничний офіцер поліції капітан поліції Василь Сидорак.

Хлопчик не постраждав, об’єктом злочину не став. Поліцейські провели із батьками профілактичну бесіду щодо належного виконання батьківських обов’язків та попереджено про відповідальність, у разі повторності такого випадку.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info