6 берез. 2018 11:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

119

0

На Вишеньці планують створити Інноваційно-технологічний парк. Призначили громадські обговорення

На Вишеньці планують створити Інноваційно-технологічний парк. Призначили громадські обговорення

 У Вінниці планують внести зміни до Плану зонування м. Вінниця


На Вишеньці планують створити Інноваційно-технологічний парк. Призначили громадські обговорення

 У Вінниці на вул. 600-річчя, 21 в межах території заводу «Кристал» мають намір створити Інноваційно-технологічний парк та внести зміни до Детального плану території в мікрорайоні «Східний». Призначили громадські обговорення «Проекту внесення змін до Плану зонування м. Вінниця».

Про це йдеться в оголошенні Вінницької міської ради від 5 березня.

«Відповідно до рішення 26 сесії 7 скликання Вінницької міської ради від 26.01.2018р. №1051 передбачено розроблення містобудівної документації: «Проекту внесення змін до Плану зонування м. Вінниця».

Замовник розроблення містобудівної документації - Департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради (далі - Департамент), м. Вінниця, вул. Пушкіна, 38. Розробник проекту – ТОВ «Центр урбаністики», - зазначено в повідомленні.

Розпочинається громадське обговорення містобудівної документації – «Проекту внесення змін до плану зонування м. Вінниця» в частині територій:

  • визначеної проектними рішеннями «Детального плану частини території, яка включена в межі м. Вінниця за рахунок Вінницько-Хутірської сільської ради в районі мікрорайону «Східний» (2 етап 1 черги)»;
  • за адресою 600-річчя №21 (для реалізації інвестиційного наміру зі створення «Інноваційно-технологічного парку»).

«З основними техніко-економічними показниками «Проекту внесення змін до плану зонування м. Вінниця», графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись в Департаменті архітектури та містобудування в робочі дні (з 16 до 17 години, к. 20).

Пропозиції та зауваження з даного питання просимо надсилати до департаменту правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-59, 59-51-55», - повідомляє міськрада.

Громадське обговорення триватиме протягом 1 місяця з моменту опублікування оголошення, тобто, до 5 квітня.

Місце для створення Інноваційно-технологічного парку на 600-річчя

На Вишеньці планують створити Інноваційно-технологічний парк. Призначили громадські обговорення

 

Забудова мікрорайону «Східний»

На Вишеньці планують створити Інноваційно-технологічний парк. Призначили громадські обговорення - фото 2 

Як повідомляла редакція Вінниця.info, в мікрорайоні «Східний» планують звести 735 нoвих житлoвих будинків, aмбулaтoрію, дитячий сaдoчoк, пoстелити дoрoги, велoдoріжки і oблaштувaти пaрк. Зaгaльнa плoщa теритoрії в межaх прoекту – 142,6 гa.

На Вишеньці планують створити Інноваційно-технологічний парк. Призначили громадські обговорення - фото 3 

Вінниця.info