14 груд. 2018 09:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

91

0

На Європейскій площі 15 грудня запрацює Новорічний ярмарок

На Європейскій площі 15 грудня запрацює Новорічний ярмарок

 У Віниці розпочинаються святкові ярмарки 


На Європейскій площі 15 грудня запрацює Новорічний ярмарок

15 грудня на площі Європейській у Вінниці відкриється Новорічно-різдвяний ярмарок. Тут встановлять ятки з сувенірами, подарунками, новорічними прикрасами та всілякими смаколиками. Також буде облаштована сцена, де виступатимуть творчі колективи міста та області.

Про це повідомляє департамент в справах ЗМІ та зав’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Дитячі каруселі та атракціони чекають на своїх маленьких пасажирів. Організатори ярмарку обіцяють ще чимало сюрпризів та цікаві святкові заходи для всієї родини. 7 січня на Європейській площі встановлять Різдвяний дідух.

«7 січня на вінничан та гостей міста чекає також святково-розважальна програма. Вже вдруге на Європейській площі буде встановлено дідух. Він буде абсолютно відрізнятися від того, що був минулого року. Каркас ми уже готуємо. Крім заходу «Різдвяні зустрічі» біля головної ялинки, на Європейській площі буде організована автентична народна програма з колядками, щедрівками. Виконуватимуть їх колективи з області та міста», - розповіла заступник директора департаменту культури Вінницької міської ради Ольга Дернова.

Нагадаємо, на ярмарку свою продукцію представлять майстри і виробники з різних куточків країни – Хмельниччини, Закарпаття, Прикарпаття, Чернігова…

Цього року Вінниця започатковує нову традицію зустрічі Нового року – у ніч на 1 січня містян запрошують прийти на Європейську площі, до Вежі.

Вiнниця.info