22 верес. 2015 12:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

60

0

На Юності 5 чоловіків серед ночі побили перехожого

На Юності 5 чоловіків серед ночі побили перехожого

 В компанії з п’яти молодих людей виник конфлікт з перехожим


На Юності 5 чоловіків серед ночі побили перехожого

 22 вересня близько другої години ночі на 102 надійшло повідомлення, що вул. Юності у м. Вінниці бійка. Вже за кілька хвилин на місці події прибув мобільний екіпаж батальйону патрульної служби міліції.

Про це інформує прес-служба УМВС у Вінницькій області.

За словами лейтенанта міліції Сергія Бабича, він з колегами затримав двох підозрюваних та відразу повернувся на місце інциденту, аби допомогти потерпілому. Правоохоронці викликали швидку та допомогли медикам занести в автомобіль чоловіка, якому зловмисники зламали ногу.

Медики констатували у потерпілого 39-річного жителя Вінниці перелом кінцівки та закриту черепно-мозкову травму.

За попередніми даними слідства, в компанії з п’яти молодих людей виник конфлікт з перехожим, який переріс в бійку. Чоловіка кинули на землю та двоє учасників інциденту почали його бити. Ще двоє з компанії спостерігали, а один намагався розборонити бійку. Зловмисники відібрали у потерпілого мобільний телефон.

Працівники батальйону патрульної служби міліції доставили затриманих до міського відділу міліції. Оперативні працівники карного розшуку за кілька годин встановили та доставили в міліції усіх учасників бійки. Розпочато слідство.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (грабіж). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

ВИННИЦА.info