5 жовт. 2015 14:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

49

0

На закриття сезону до Вінниці приїхали 150 спортсменів-веслувальників

На закриття сезону до Вінниці приїхали 150 спортсменів-веслувальників

 Сезон веслування у Вінниці закрили Всеукраїнським меморіалом Анатолія Іванова


На закриття сезону до Вінниці приїхали 150 спортсменів-веслувальників

 4 жовтня у Вінниці відбулися Всеукраїнські змагання з веслування «Осінній приз» пам’яті заслуженого тренера СРСР Анатолія Іванова. Їх організували обласні федерація веслування на байдарках і каное та відділення НОК України.

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Перегони, які ознаменували закриття веслувального сезону, проводилися в акваторії Південного Бугу, біля спортивної бази ОСДЮШОР.

В заїздах взяли участь юнаки і дівчата віком 14-15 років та 12- 13 років, які розіграли 16 комплектів нагород. Всього стартували майже 150 спортсменів – зі Львова, Умані, Сміли, Хмельницького, Новодністровська і Вінниці.

Високі результати показали господарі турніру, які вибороли левову частину нагород. Олександр Вернигора став переможцем в заїздах на байдарці-одиночці на дистанціях 200 і 4000 м. А також Станіслав Ляховський, який виявився чемпіоном на каное-одиночці в перегонах на 200 м і 4000 м.

Нагороджували переможців і призерів голова обласного відділення НОК України Павло Хникін, голова обласної федерації веслування на байдарках і каное Віктор Добротворський та провідний тренер Олександр Ткачов.

Під час урочистої церемонії згадували Анатолія Іванова – заслуженого тренера СРСР, який був наставником олімпійської чемпіонки-1972 і чемпіонки світу-1971 Юлії Рябчинської, а також багаторазової чемпіонки Європи Світлани Сергун.

«Незважаючи на усі існуючі проблеми з якими ми стикаємось щодня, молодь все одно охоче приходить до нас тренуватися, – зазначив директор Вінницької ОСДЮШОР з веслування ім. Ю. Рябчинської і водночас головний суддя змагань В’ячеслав Настюк.

На закриття сезону до Вінниці приїхали 150 спортсменів-веслувальників

На закриття сезону до Вінниці приїхали 150 спортсменів-веслувальників - фото 2 

ВИННИЦА.info