11 лют. 2016 18:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

98

0

Начальник Національної поліції області шукає родичів на Вінниччині

Начальник Національної поліції області шукає родичів на Вінниччині

Перша прес-конференція новопризначеного начальника ГУ Нацполіції Антона Шевцова


Начальник Національної поліції області шукає родичів на Вінниччині

 Сьогодні, 11 лютого, відбулась перша прес-конференція новопризначеного начальника ГУ Нацполіції у Вінницькій області Антона Шевцова.

Як відомо, Антон Шевцов корінний кримчанин, працював на різних посадах УМВС в Севастополі, тому представників вінницьких ЗМІ цікавило питання, як він прийняв рішення залишити півострів під час буремних подій в Криму.

«Мені було простіше, бо я в 2014 році звільнився після цих подій. Я опинився в досить складній ситуації. В мене там всі родичі, потрібно було для себе вирішувати певні особисті проблеми. В кожного в цьому житті є свій вибір, і кожен його зробив», - відмітив Шевцов.

На питання чи є в начальника поліції друзі чи родичі на Вінниччині, Антон Шевцов відповів, що родичів шукатиме.

«Родичів шукаю, бо мій дід, по маминій лінії, з села Нижня Кропивна. Він в 1944 році був призваний на службу в Чорноморський флот, одружився з моєю бабусею і залишився в м. Севастополі. Для мене Вінниччина знаковий регіон. Тому я обов’язково заїду до села, де народився дідусь, хочу поспілкуватись з його односельчанами», - розповів А. Шевцов.

А щодо родини: дружина та троє синів, старшому з яких 15 років, середньому – 7, наймолодшому 1 рік, то вони теж переїдуть на Вінниччину.

«Я щаслива людина в мене дуже гарна дружина і гарні діти», - з посмішкою додав начальник поліції.

Також журналісти поцікавились, хто очолить патрульну поліцію Вінниці, яка складатиме присягу 14 лютого. Антон Шевцов підтвердив, що керівником буде кримський татарин, але за його словами, це в жодному випадку це не пов’язано з його призначенням.

Повну версію спілкування Антона Шевцова з представниками ЗМІ, читайте на сайті ВИННИЦА.info, 12 лютого.

Начальник Національної поліції області шукає родичів на Вінниччині

Начальник Національної поліції області шукає родичів на Вінниччині - фото 2

ВИННИЦА.info