6 жовт. 2016 09:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Політика
0

120

0

Нардеп з Вінниччини депутатці від «Батьківщини»: тільки амеби вміють жити так, як ви

Нардеп з Вінниччини депутатці від «Батьківщини»: тільки амеби вміють жити так, як ви

 Нардеп Іван Мельничук згадав депутатці підтримку Януковича 


 5 жовтня народний депутат з Вінниччини Іван Мельничук (виборчий округ №14), який в партії «Блок Петра Порошенка», у Верховній Раді жорстко відповів депутатці від «Батьківщини» Олександрі Кужель та нагадав, як вона кликала Януковича прийти та порядок навести.

Відео із виступом нардепа викладено в мережу.

«Прошу до уваги попередню виступаючу від фракції «Батьківщина».

Я би хотів наголосити от на чому: коли ви клянете владу і коли ви розказуєте всім як треба боротися з корупцією, напевно ви трішки забули про те, де ви були в 2005 році? Це не ви випадково стояли на трибуні і кричали на всю Україну: «Янукович прийди і порядок наведи»? Ви вже опреділіться, де ви знаходитесь, а то ви боретесь з владою… В народі кажуть: «хто жив, той живе». Я бачу, що ви живете при любій владі: ви прекрасно жили при Януковичу, ви прекрасно живете зараз, і ви прекрасно будете жити, тому що тільки амеби вміють поступати так як ви. Розумієте? Не треба тягнути руку, я вашу фамілію не називав. Україна подивиться в ютубі і побачить хто там стояв і виступав і прославляв Януковича. Тому вам порада – звертайтесь до КВН-щиків, яких ви вихваляєте, звертайтесь до «95-го кварталу», хай, вас рідненька там покажуть. Хай вас покажуть з лицем пана Януковича.

Ви зараз випригуєте на трибуну і кажете: Порошенко поганий. Забудьте цю фамілію для себе, для вас Янукович прекрасний – їжайте в Москву і цілуйтеся там з ним», - висловився в парламенті Іван Мельничук.

Вінниця.info

title