17 лип. 2015 12:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

40

0

Нардеп з Вінниччини поїде на Закарпаття у підмогу Москалю

Нардеп з Вінниччини поїде на Закарпаття у підмогу Москалю

 Іван Мельничук ввійшов до складу комісії, яка розслідуватиме події, що відбулися в Мукачево


Нардеп з Вінниччини поїде на Закарпаття у підмогу Москалю

 Народний депутат-мажоритарник від Вінниччини Іван Мельничук ввійшов до складу комісії, яка розслідуватиме події, що відбулися в Мукачево. Тому найближчим часом обранець працюватиме на Закарпатті.

Про це він написав на своїй сторінці у «Фейсбук»:

«… на цьому ж тижні Верховна Рада проголосувала за те, щоб мене включили до складу слідчої комісії Верховної Ради по розслідуванню фактів, що відбулися у Мукачево. В суботу виїжджаю до Закарпаття, буду працювати. Дуже постараюсь бути ефективним. Я вірю, що чим зможу, тим допоможу голові Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадію Москалю навести там порядок», - йдеться у публікації.

Як повідомляла ВИННИЦА.info, 11 липня в Мукачево сталася трагедія. Група озброєних осіб чисельністю 15-20 людей приїхала на об'єкт, що мав відношення до народного депутата України Михайла Ланьо.

На місці стався збройний конфлікт. Прибули наряди міліції, за якими нападниками був відкритий вогонь із стрілецької зброї і випущено кілька гранат з гранатометів. У перестрілці загинули троє нападників. Також були поранені троє міліціонерів і четверо цивільних осіб.

Пострілами з гранатометів, нападники знищили два автомобіля міліціонерів. Наразі всіх зловмисників ще не вдалося затримати, вони переховуються в лісі.

Аби врегулювати потік контрабанди на Заході, 15 липня Президент України призначив колишнього очільника Луганщини Геннадія Москаля губернатором Закарпатської області. 

ВИННИЦА.info