7 верес. 2012 18:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

48

0

«Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник

«Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник

Петро Порошенко представив Чечельнику свою професійну та рішучу до дій команду, яка представлятиме Вінниччину в Парламенті


«Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник

«Народне віче» в підтримку кандидата в депутати Верховної Ради Олексія Івановича Порошенка об’єднало Чечельник та прилеглі до міста населені пункти.

Стадіон у Чечельнику 6 вересня ледь вмістив усіх бажаючих на святі, які прийшли підтримати свого кандидата та команду від Вінниччини.

Привітати свого батька та представити Чечельнику свою професійну та рішучу до дій команду, яка представлятиме Вінниччину в Парламенті, завітав відомий український політик Петро Порошенко. «Коли питають – а, що він один зможе? (будучи народним депутатом – ред.) Ви абсолютно праві – один нічого не зможе і саме тому ми представляємо вам нашу потужну команду.

Команда Порошенка – це надзвичайно шановані і талановиті люди, які мають чесну, моральну та професійну репутацію. Звичайно №1 - це мій батько – Олексій Іванович Порошенко – людина слова, людина діла, людина – надзвичайно мудра та добра», - сказав П.Порошенко.

Він представив також Григорія Заболотного, Олександра Домбровського, Івана Спориша, свого сина – Олексія Петровича Порошенка, а також Оксану Білозір, яка балотуватиметься у депутати Верховної Ради по Житомирській області.

П.Порошенко закликав усіх жителів області бути відповідальними за долю своєї країни та майбутнє дітей. «Ви подивіться на ці дороги – чи можна по ним їздити? – Ні А чому? Бо гроші з податків, які платяться йдуть невідомо куди. Сьогодні напередодні виборів до вас приїжджають і обіцяють усілякі блага - що пенсії і зарплати піднімуть, молоді допомогу дадуть – єдине про що вони забувають - сказати вам чесно – де на це візьмуть гроші? Коли немає жодного робочого місця, яке було б створено, коли не засівається земля, коли не будуються заводи, виробництва, ферми. Хто це зробить? Ті, хто зараз намагається купити Ваш голос за 50 гривень? – Ні. Це не купівля голосу – це пограбування, вони грабують і позбавляють Вас майбутнього принаймні на 5 років! Саме тому ми з нашою командою і Вашою підтримкою готові сказати їм – рішуче ні! Адже ми відповідальні за майбутнє нашої держави, за долю українських дітей, за розвиток української економіки», - сказав П.Порошенко.

Він познайомив усіх, хто зібрався на святі, зі своєю дружиною Мариною, з якою вони одружились, коли їм було по 18 років. «Для нас українські родинні цінності - понад усе. Дехто бігає по світам, не маючи справжньої сім’ї, але на мій погляд, саме українська родина тримає нашу душу, мову і моральні цінності українців», - сказав П.Порошенко.

Коли святкування було в самому розпалі, жителів Чечельника випробовував проливний дощ. Але не зважаючи на зливу прихильники команди Порошенка навіть не думали лякатись та розходитись. Здавалось, що вони навіть не помічали дощу - співали і танцювали разом із Оксаною Білозір та гуртом ТІК.

Тим самим, жителі Вінниччини вкотре продемонстрували, що їм не страшні будь-які перешкоди, адже вони зробили свій вибір і обрали своє майбутнє.

Підтримав цю рішучість й Петро Порошенко, який протягом усього вечора спілкувався з людьми, а наприкінці свята оголосив ще дві приємні для жителів Чечельника новини. «До мене підійшов сільський голова і попросив, щоб ми встановили в Чечельнику дитячий майданчик. Треба його встановлювати, чи ні? (зібрання - «да…» - ред.) Встановлюємо! І також обіцяємо підтримати місцеву футбольну команду. Друзі! Ми повинні бути разом, ми повинні триматися один одного – разом - ми не переможні! Вірю, що з Вінниччини розпочнеться відродження України!», - сказав П.Порошенко й стадіон зірвався шквалом оплесків, а небо святковим феєрверком.

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 2

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 3

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 4

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 5

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 6

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 7

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 8

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 9

«Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 10

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 11

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 12

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 13

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 14

 «Народне віче» на підтримку Олексія Порошенка об’єднало Чечельник - фото 15

ВИННИЦА.info


0
0