16 верес. 2016 16:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Політика
0

86

0

«Народний фронт» Вінниччини оголосив початок політичного сезону

«Народний фронт» Вінниччини оголосив початок політичного сезону

 «Народний фронт» Вінниччини оголосив початок політичного сезону 


«Народний фронт» Вінниччини оголосив початок політичного сезону

 16 вересня партія «Народний фронт» оголосив про початок політичного сезону. Першочерговими напрямками роботи партійці визначили для себе: дотиснути закон по спецконфіскації рахунків біглого Януковича, який минулого разу «провалили» в Раді та контролювати розслідувати інформаційну діяльність «Інтера».

Про це 16 вересня під час прес-конференції повідомив голова Вінницького обласного осередку партії «Народний фронт» Костянтин Кармалюк.

«На протязі двох років ми живемо в стані військової агресії зі сторони Російської Федерації. Також ми живемо в стані так званих мас-медійних колізій, коли представники інших країн починають «гратися» з нашим українським народом. Тобто, ситуація з телеканалом «Інтер» з Марією Столяровою та паном Шуваловим, яка склалась, викликає багато запитань. Якщо Столярову сьогодні відправили на її батьківщину в Росію, то про Ігоря Шувалова ще немає такої інформації. Тим не менше, їх підривна діяльність була спрямована, в першу чергу, проти політичної партії «Народний фронт», проти її лідерів Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова, Арсена Авакова, підривала наш авторитет, і не давала нормально працювати.

З тієї переписки, котра стала відома громадськості випливає, що прямі представники Путіна на території України мають свої неофіційно задекларовані проекти. Це партія «Простих людей» Капліна, «Народний контроль» Добродомова і партія «Рішучих громадян» Борислава Берези. По своїй суті і роботі це номінальні структури, але вони використовуються в плані підриву рейтингу», - повідомив Костянтин Кармалюк.

Разом з тим, очільник обласного осередку партії наголошує, що «Народний фронт» є гарантом стабілізації в країні, входить до коаліції і коаліційні домовленості виконують на 100%.

«Народний фронт» Вінниччини оголосив початок політичного сезону

«Народний фронт» визначив для себе першочергове завдання – повернути 1,5 млрд. гривень, які були вкрадені Януковичем до державного бюджету.

«Питання спецконфіскації є дуже важливим. Підіймаючи це питання на рівні Верховної Ради, депутати знайшли кошти Януковича – 1,5 млрд. гривень на рахунках в «Ощадбанку», їх потрібно повернути до українського бюджету. Коли відповідний законопроект пройшов всі стадії обговорення і був винесений на голосування в Раді, ми побачили популізм від інших політичних сил. Тоді «Батьківщина», «Опозиційний блок», і той самий Добродомов відмовились повертати кошти громадянам України, не можучи навіть пояснити чому вони виступають проти повернення вкрадених Януковичем коштів в бюджет України. «Народний фронт» намагатиметься ці кошти повернути. Нами задекларована позиція, що половина цих коштів піде на оборону, половина на соцвиплати пенсіонерам та працівникам бюджетної сфери», - говорить Костянтин Кармалюк.

Костянтин Кармалюк зазначає, що партія працюватиме активно на території області, зараз кількість партійців в області налічує 680 осіб. Зокрема, влітку працювали в екологічному напрямку, зареєстрували громадську організацію, та працюватимуть над моніторингом стихійних сміттєзвалищ, щоб ліквідувати таке ганебне явище на території області.

Вінниця.info