22 верес. 2017 13:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

123

0

Найбільше керівних посад у ТВК Вінниччини отримали БПП та «Батьківщина» - ОПОРА

Найбільше керівних посад у ТВК Вінниччини отримали БПП та «Батьківщина» - ОПОРА

 Найбільше керівних посад у ТВК Вінниччини отримали БПП та «Батьківщина» - ОПОРА


Найбільше керівних посад у ТВК Вінниччини отримали БПП та «Батьківщина» - ОПОРА

 Найбільше керівних посад у дев'яти територіальних виборчих комісіях у громадах Вінницької області, де 29 жовтня відбуватимуться місцеві вибори, отримали представники «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Станом на 21 вересня у Вінницькій області створено дев’ять територіальних виборчих комісій: Іванівська, Глуховецька, Росошанська, Староприлуцька, Брацлавська, Гніванська, Краснопільська, Лука-Мелешківська, Шляхівська. Всі вони сформовані з дотриманням встановлених у ч. 6 ст. 22 Закону України «Про місцеві вибори» календарних строків (не пізніш як за 42 дні до дня виборів).

Як повідомила координаторка громадського спостереження ОПОРИ за виборами у Вінницькій області Наталія Величко, відповідно до ч. 1 ст. 22 Закону України «Про місцеві вибори» склад ТВК формується за поданнями зареєстрованих у встановленому законом порядку місцевих організацій партій з урахуванням обмежень у кількості не менше дев'яти і не більше 18 осіб.

Так, до складу Іванівської ТВК увійшло 12 осіб, Глуховецької ТВК – 15, Росошанської – 18, Староприлуцької – 12, Брацлавської – 15, Гніванської – 18, Краснопільської – 16, Лука-Мелешківської –  17, Шляхівської – 17.

Керівні посади у складі виборчих комісій отримали представники партії «БПП «Солідарність» (дев’ятеро осіб), ВО «Батьківщина» (семеро осіб), Радикальної партії Олега Ляшка (двоє осіб), Аграрної партії України (двоє осіб), «Об’єднання «Самопоміч» (двоє осіб), «Народного фронту» (троє осіб). По одній особі на керівних посадах зареєстровано від політичної партії «Наш край» та «Опозиційного блоку».

Нагадаємо, 9 вересня розпочався виборчий процес з перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

Відзначимо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

Вiнниця.info