9 серп. 2018 12:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

127

0

Найбільше сонячне затемнення 11 серпня. Астролог розповів, чого остерігатись вінничанам

Найбільше сонячне затемнення 11 серпня. Астролог розповів, чого остерігатись вінничанам

Найбільше сонячне затемнення 11 серпня. Астролог розповів, чого остерігатись вінничанам


Найбільше сонячне затемнення 11 серпня. Астролог розповів, чого остерігатись вінничанам

11 серпня відбудеться одне із найбільш доленосних і впливових сонячних затемнень 2018 року. Воно стане останнім у «коридорі» трьох затемнень цього літа. Спостерігати за ним зможуть жителі Монголії, Казахстану і північного сходу Китаю, Скандинавії, Гренландії і в північній частині Канади. Українці також зможуть побачити це явище.

Пік затемнення за київським часом перепадає на 13 годину. Розпочнеться за годину, завершиться приблизно о 14:00. Але вінничанам не радять у цей період виходити з приміщень, щоб спостерігати за ним. Сваритися та починати нових справ.

«Не радив би людям у цей момент спостерігати за затемненням. Як приклад, через окуляри дивитися на Сонце, чи затемнене скло. У стародавніх мешканців Сходу, спостерігати за такою подією вважалось прокляттям. Навіть на цілий тиждень оголошувалась жалоба. Три дня до затемнення. Сам день затемнення. Та три дні потому. Кілька років тому, коли взимку проходили затемнення у Козерозі, вони припали на китайський новий рік. Китайці його дуже феєрично святкували. А невдовзі трапився землетрус та загинули 100 тисяч людей. Краще цей момент пересидіти у приміщені. Явище відобразиться на світових подіях. Коли місячна тінь падає на землю, завжди щось відбувається. В океані, до прикладу, навіть може бути цунамі», розповів Вiнниця.info вінницький астролог Володимир Семенов.  

Крім того астролог радить бути обережним і з психологічним станом. У період затемнень у людей підвищується егоцентризм. Вони вимушено стають агресивнішими.

«Хтось почне себе вважати пупом землі. Хтось почне провокувати сварки. Цього робити не варто. Варто стримувати себе цей тиждень. Аби не наробити лиха», - додає Семенов.

Також астролог не радить робити важливі зміни у житті.

«Є еволюційна програма. У людства, та у кожної конкретної людини. Затемнення вносять в неї певні корективи. Щось на зразок комп’ютера, у який запускають нові програми. У цей період комп відключається, перезавантажується та додає нові фали. Тому, людина, як ПК, перезавантажується. І варто у цей період не розпочинати нових справ та планувати важливих подій. Адже невідомо, яким буде кінцевий результат після перенавантаження. Звичайно, якщо я раніше ходив на роботу кондуктором, то мені нічого не  заважає це робити», - пояснив Володимир.

Місячні та сонячні затемнення тривають з циклічністю по одному разу за півріччя.

Вiнниця.info