6 лют. 2017 11:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

159

0

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною

У дитинстві королева краси була непевною у собі та сутулилась через те, що була худенькою та високою 


Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною

31-річна Катерина Просяннікова – гуру вінницького модельного бізнесу. У фешн-індустріїї  майже 20 років. За цей час здобула такі звання: переможниця конкурсу Mrs. Ukraine Globe, фіналістка міжнародного конкурсу краси Mrs. Globe 2014 року, член журі всеукраїнських конкурсів краси Beauty of Ukraine і Перлина Країни Open, власниця модельного агентства і школи модельного майстерності "Grace", викладач по дефіле і акторській майстерності. Й досі діюча модель, фото-модель. І найголовніше, на чому акцентує: «Дружина, мама,  поки що двох хлопчиків». У рамках більярдного фото-проекту Костянтина Ревуцького, головною метою якого є  – знайомство вінничан  з сучасними земляками, котрим в якійсь мірі вдалося зробити цей світ кращим. Вінниця.info знайомить з його учасниками.  

«Стати моделлю мріяла з дитинства.  Приблизно у п’ять років зі стільців змонтувала подіум. Одягала мамині сукні та влаштовувала показ для подружок, - пригадує Катерина. - Мрія здійснилася. І я стала однією з перших моделей Вінниці. Маю хороший досвід роботи. Є стереотип, що після 25 років у світі моди немає чого робити. Заперечую! Все залежить виключно від людини. Мене й до цього часу запрошують на зйомки і покази. Адже для моделі важливо не тільки володіти параметрами, але і бути в хорошій формі.  Бути вихованою, передавати на подіумі потрібний образ. Я цим живу може через це і досі конкурентоспроможна. Крім того, у мене хороша генетика. Займаюся йогою - це і дозволяє мені добре виглядати»

Катерина – мати двох дітей. Проте жодна з вагітностей не стала на заваді улюбленої роботи.

«Виходила на подіум кожен раз, коли була вагітною. З першою дитиною на третьому місяці працювала на відкритті «Євробачення -2005 році» у модельєра Залевського. Животика тоді не було видно. А от з другим сином, вже на п’ятому місяці,  на Вінницьких днях моди.  От  зараз працювала у показі Бушинської. Тобто, ви зрозуміли, вагітна втретє, - посміхається. - Звичайно, при надії працювати складніше. Бо важче ходити на підборах, але все ж у мене це виходило непогано»

Катерину називають  жінкою з сильним характером.

«З цим погоджуюсь. Вдячна Богу за це, - продовжує. -  Завжди досягаю поставленої мети. Незважаючи ні на що, навіть іноді на зло ворогам. Життя мене загартувало. Плюс спорт. За плечима сім років легкої атлетики (багатоборство). Зараз навіть мені важко повірити, що у дитинстві була невпевненою у собі. Тому, що була худою і сутулою. Мені здавалося, що всі-всі красиві, тільки не я. Але, у мене була мета. І, хоч моя сім'я жила скромно, вже тоді мріяла сміливо. Було багато тих, хто намагався мене зіштовхнути, скинути, підставити. Та на зло таким людям, досягла всього. Звичайно, і завдяки підтримці батьків та чоловіка. Бо вони у мене вірять. Тепер планую провести другий Всеукраїнський конкурс The Best kids of Ukraine у травні. Зараз в основному займаюся модельної школою, зарубіжними контрактами моделей і організацією конкурсів для дітей.  Мрію укласти парочку хороших міжнародних контрактів для моїх моделей. Свою роботу люблю. Непогано заробляю, подорожую. А найголовніше для мене зараз – народити втретє».

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 2

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 3Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 4

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 5

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 6

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 7

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 8

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 9

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 10

 Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 11

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 12

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 13

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 14

Найвідоміша модель Вінниці у третій раз вийшла на подіум вагітною - фото 15 

Вінниця.info Фото надані Катериною Просянніковою