18 верес. 2018 09:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

136

0

Не стало Раєчки Панасюк. Вінничани висловлюють співчуття

Не стало Раєчки Панасюк. Вінничани висловлюють співчуття

Не стало Раєчки Панасюк. Вінничани висловлюють співчуття


Не стало Раєчки Панасюк. Вінничани висловлюють співчуття

 17 вересня близько 21 години перестало битись серце Раєчки Панасюк. У вінницькій лікарні намагались повернути жінку до життя, але вона померла.

Раїса Панасюк була світлою, людиною з неймовірною енергетикою добра, яку вміла передати людям. Раєчка заснувала у Вінниці громадську організацію «Гармонія», на прикладі якої показала, що кожна людина не залежно від свого фізичного стану, є частиною суспільства. Що кожна людина може працювати, подорожувати, відпочивати, а інфраструктура, освіта, культура повинні бути доступні для всіх.

В Раїси був рак. Минулого року вона важко перенесла операцію, але одужала. Весною цього року знову був криз, але в столиці лікарі змогли врятувати її життя. Вчора вона заснула і не прокинулась.

Світла пам'ять...

Сотні вінничан в соцмережах висловлюють співчуття:

«Сьогодні не стaло Рaєчки Пaнaсюк. Вонa булa великою світлою людиною з нaдзвичaйно добрим і теплим серцем. Їй не було просто, aле вонa умілa нaдихaти і зaрaжaти оточуючих своєю вірою в людей і оптимізмом. Вдячний долі зa те, що зустрів тебе нa своєму шляху. Ми могли б ще бaгaто зробити рaзом добрих спрaв. Aле... Світлa пaм'ять. Це великa втрaтa для всіх, хто тебе знaв. Ти нaзaвжди зaлишишся в нaших серцях», - Володимир Гройсман.

«Рая залишиться в нашій пам`яті назавжди! Вона була сильнішою за багатьох із нас! Добрішою за багатьох із нас! Щирою в дружбі і твердою в принципах! Віддана людям і справі, яким служила! Прикладом людської честі, гідності, мудрості. Звичайно прикладом Віри, Надії і Любові. І все це була наша Рая. Такою вона для мене і моєї родини залишиться! Назавжди!», - Олександр Домбровський.

«Лети, моя крилата дівчинко. І хай найкращим спомином про тебе буде Україна без бар'єрів і перешкод», - Олена Павлова.

«Раю, тебе більше немає... Хай легкою буде твоя хмаринка. Дякую, що ти є в моєму житті. Хай ти залишишся назавжди, сонечко», - Лариса Полулях.

«Ти завжди є і будеш для мене позитивною, сильною і життєрадісною Раїчкою з ВЕЛИЧЕЗНИМ СЕРЦЕМ!! не пам'ятаю ні жодного разу, щоб ти не посміхалася тією посмішкою, яка іскрилася янгельським теплом!!! Не вірю і не можу повірити...))) Молімося за Душу Раїчки, вона Любила усіх!!!», - Тетяна Ласкавчук.

«Моя люба, неповторна Раєчко. Сьогодні такий день, у який мені як поету бракує слів. Але й мовчати не можливо, бо ти варта того, щоб про тебе говорили. Ти є тією Гармонією, яка вміє зацікавити людей якоюсь ідеєю та об’єднати їх навколо спільної мети. Ти Людина, яка навчила мене сприймати світ по новому, вірити в себе, іти за своєю мрією. Ти доленосна для мене Людина, як і для багатьох людей не тільки у Вінниці, але й в Україні та за її межами. Знаю, ти зараз десь на небі читаєш ці рядки і скромно усміхаєшся, мовляв: «Не перебільшуй». Ти людина, на пріоритети й цінності якої не вплинув – ні високій державний пост, ні владні можливості. Раєчка, ти велика Людина у маленькому тілі, яке не витримало тієї шаленої енергетики, якою до останніх днів підживлював тебе Господь. Я дякую Богу за тебе, бо ти продовжуєш жити у моєму серці. Як поет, я відчував щось недобре, коли 12 вересня написав вірш ОСІННЯ САЛЬСА, але не розумів кому і навіщо я його написав, тепер розумію:

Колись скінчиться круговерть життя,

І сонця з листям ця осіння сальса…

Молився всесвіт і молюся я –

Якщо і смерть – то хай буде прекрасна…», - Юрій Прокопенко.

Не стало Раєчки Панасюк. Вінничани висловлюють співчуття

Вiнниця.info