12 січ. 2016 15:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

53

0

Неповнолітні вінничани викрали з школи техніку

Неповнолітні вінничани викрали з школи техніку

 Хлопців затримала поліція


Неповнолітні вінничани викрали з школи техніку

 12 січня до Погребещанського відділення поліції з заявою про крадіжку звернулася директор однієї із шкіл району. Жінка повідомила, що невідомі через вікно проникли до приміщення школи та вкрали системний блок до комп’ютера.

Про це інформує Відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області.

Проведеними оперативно-розшуковими заходам правоохоронцям вдалося розшукати та затримати зловмисників. Ними виявилися двоє неповнолітніх місцевих жителів віком 16 та 17 років.

Начальник Погребищенського відділення поліції ГУНП у Вінницькі області Станіслав Бондаренко розповів, що підлітки проникли у школу через старе вікно, яке вони відкрили без особливих зусиль. До комп’ютерного класу хлопці потрапили, пролізши під металевою решіткою на дверях.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили на снігу сліди взуття зловмисників. Вони привели поліцейських до будинку, де переховувались крадії. Побачивши правоохоронців, хлопці зізналися у скоєному та повернули вкрадений системний блок, який вони сховали під ліжком. Пояснити свій вчинок підлітки не змогли. Один із них навчався у цій школі.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка з проникненням у приміщення). За скоєне хлопцям загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.

ВИННИЦА.info