1 лют. 2017 10:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

73

0

Новорічні свята, резонансні новини і краса. 10 подій січня на Вінниччині

Новорічні свята, резонансні новини і краса. 10 подій січня на Вінниччині

 10 події січня. Чим жили вінничани в перший місяць нового року 


Новорічні свята, резонансні новини і краса. 10 подій січня на Вінниччині

 На календарі перший день лютого, позаду – місяць нового 2017-го року. Веселі свята, концерти і, разом з тим, резонансні поді дії, які сколихнули суспільство, викликавши здивування і багато запитань.

З якими новинами вінничани провели січень, дивіться у підбірці Вінниця.info.

У Вінниці майже завершилося будівництво торговельно-розважального центру, який практично заново звели на місці кінотеатру «Мир» по вулиці Келецькій. В новому ТРЦ буде ринок європейського формату, дім побуту, кінотеатр, фаст-фуд, різнопланові магазинчики, а на даху автостоянка.

Ексклюзивний фоторепортаж нового «Миру».

Новорічні свята, резонансні новини і краса. 10 подій січня на Вінниччині

У Вінниці провели кастинг щорічного конкурсу краси «Міс Вінниця 2017». Обрали 16 найяскравіший дівчат, які поборються за ювілейну, 20-ту корону.

Новорічні свята, резонансні новини і краса. 10 подій січня на Вінниччині - фото 2

19 січня Вінниччину сколихнула сумна новина. В лікарні померла 2-річна дівчинка, якій ампутували ручку. Дитина тривалий час була в комі. В реанімації дворічна Вероніка Сімченко з Мурованокуриловецького району Вінниччини знаходилась майже місяць.

На Водохреща Вінниця.info побувала майже у всіх куточках обласного, щоб показати, як містяни святкують Хрещення Господнє. Зануритися у крижану воду зібралися моржі, націоналісти, і навіть, нудисти. Як це відбувалося, дивіться у фоторепортажі.

Новорічні свята, резонансні новини і краса. 10 подій січня на Вінниччині - фото 3

19 січня Вінниця попрощалася з головною ялинкою міста 2017. Сотні городян прийшли на площу в Центральному парку, щоб провести зелену красуню до наступного року. Для глядачів підготували видовищне вогняне шоу і концертну програму.

21 січня у Вінниці біля ринку «Урожай» журналіст Вінниця.info побачила жінку, яка під виглядом старої немічної бабусі жебракувала. Журналіст і представник муніципальної поліції, який був поруч, в жебрачці впізнали 34-річну громадянку зі Жмеринського району, яку звуть Світлана.

Їх явно не сподобалося «викриття», тому псевдо-жебрачка накинулася на журналістку.

На Вінниччині єдине село в Україні створило муніципальну поліцію і прозорий офіс. Якушинці - перше село в Україні, яке може конкурувати з великими містами.

Вінниця.info підготували спеціальний тест «Вінниця у фото: впізнай хто, де і що», аби дізнатися, як добре вінничани знають своє рідне місто. Для цього ми підібрали фото, по яких ви маєте впізнати мікрорайон, особу чи місце. Щоб дізнатися свій результат, потрібно дати відповідь лише 10 питань.

Американець вивчив українську за три місяці, щоб навести лад в містечку на Вінниччині. Дейн Стівс зовсім нещодавно перебрався жити до райцентру Бар.  З власної ініціативи прибирає за місцевими порожні пляшки та вчить їх розподіляти сміття. З людьми говорить вільно. Українську вивчив лише за три місяці. Як реагують на дивака-іноземця, вже побачила Вінниця.info

Завершився січень невеселою новиною. У райцентрі Вінниччині всі шоковані. 14-річна школярка народила самотужки у своїй кімнаті та одразу викинула сина у вікно. Щоб не помітили батьки, так згодом пояснила дівчина. Ті ж кажуть, про вагітність дочки і гадки не мали. Чи правда, що за дев’ять повних місяців, які малолітня породілля виносила у собі дитину, її пікантне положення не бачили ні батьки, ні сусіди, ні лікарі, та й взагалі, хто батько малюка, з’ясовувала Вінниця.info.

Вінниця.info

title

title