22 квіт. 2015 11:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

47

0

Обласна влада виділила 2 мільйони на хірургічний центр у Вінниці

Обласна влада виділила 2 мільйони на хірургічний центр у Вінниці

 У Вінниці вже не один рік триває будівництво Обласного хірургічного центру


Обласна влада виділила 2 мільйони на хірургічний центр у Вінниці

 У Вінниці вже не один рік триває будівництво Обласного хірургічного центру, що на базі Вінницької обласної лікарні імені М.Пирогова. Цьогоріч обласний бюджет виділив на його фінансування 2,01 млн.грн.

Про це розповів директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк під час візиту в медзаклад.

Із запланованої суми 1,9 млн.грн піде на оплату за подачу тепла в хірургічний корпус, а також - 110,0 тис.грн - на систему охорони.

У новозбудованому обласному хірургічному центрі половина приміщення вже готова повністю запрацювало перше відділення - інтервенційної радіології. Перших два поверхи керівництво лікарні сподівається обладнати та здати в експлуатацію до 100-річчя лікарні ім. М. Пирогова у 2016 році.

«Будемо намагатись забезпечити хірургічний центр усім необхідним. Якщо розпочати роботу ще нинішнього року – це дасть змогу завершити її якнайшвидше. Це збереже час і забезпечить оперативність виконання робіт щодо подальшого оснащення лікувального закладу», - зазначив І.Івасюк.

Обласна влада виділила 2 мільйони на хірургічний центр у ВінниціОбласна влада виділила 2 мільйони на хірургічний центр у Вінниці - фото 2

ВИННИЦА.info