16 лип. 2015 11:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

45

0

Облрада направить ревізорів у три установи Вінниччини

Облрада направить ревізорів у три установи Вінниччини

 Перевірять лікарню, школу-інтернат та Козятинський райагроліс


Облрада направить ревізорів у три установи Вінниччини

 5 липня голова Вінницької облради підписав Розпорядження Про затвердження переліку суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад Вінницької області, які підлягають перевірці у ІІІ кварталі 2015 року.

Документ оприлюднено на сайті Вінницької облради.

Відповідно до документу, управління спільної комунальної власності територіальних громад повинно утворити робочі групи, до складу яких, включити у разі потреби, спеціалістів департаментів, управлінь, інших структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, обласних установ та організацій.

Так, у липні 2015 року повинні провести планову перевірку стану збереження та ефективного використання майна, здачу приміщень в оренду, розрахунків з орендної плати у Чечельницькій лікарні планового лікування.

У серпні 2015 року проведуть перевірку стану збереження та ефективного використання майна у Ситковецькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті Немирівського району Вінницької обласної ради.

У вересні 2015року – перевірять окремі питання фінансово-господарської діяльності ДП «Козятинський райагроліс» ВОКСЛП «Віноблагроліс».

Розпорядження підлягає затвердженню на черговій сесії Вінницької облради.

Як повідомляла ВИННИЦА.info, у травні олова Вінницької обласної ради підписав розпорядження про проведення перевірки в чотирьох комунальних закладах області.

ВИННИЦА.info