30 берез. 2016 13:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

45

0

Облрада вийшла зі складу співзасновників «Вінниччини»

Облрада вийшла зі складу співзасновників «Вінниччини»

Редакція та її трудовий колектив зберігаються, зберігається і назва, і цільове призначення, і тематична спрямованість ЗМІ.

Облрада вийшла зі складу співзасновників «Вінниччини»

 Вінницька обласна рада вийшла зі складу співзасновників друкованого ЗМІ та редакції газети «Вінниччина».

30 березня на сесії облради депутати проголосували за рішення «Про реформування друкованого засобу масової інформації «Вінниччина» та редакції Обласного комунального підприємства - редакції газети Вінницької  обласної Ради «Вінниччина», засновником якої є Вінницька обласна Рада».

Згідно документу, Вінницька обласна рада виходить із співзасновників газети та редакції комунального підприємства «Вінниччина». Редакція та її трудовий колектив зберігаються, зберігається і назва, і цільове призначення, і тематична спрямованість ЗМІ.

Виконуючим обов’язки головного редактора «Вінниччини» стала Анастасія Трошкова, яка до цього була головним редактором газети.

«Виконуючій обов’язки головного редактора Обласного комунального підприємства - редакція газети Вінницької обласної Ради «Вінниччина» Трошковій А.Л.:

5.1. Після включення редакції до переліку друкованих засобів масової інформації та редакцій, що підлягають реформуванню на першому етапі,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України, провести процедуру реорганізації шляхом перетворення редакції з дотриманням вимог чинного законодавства України.

5.2. У встановлений строк з дня прийняття рішення повідомити державного реєстратора про реорганізацію юридичної особи шляхом їх перетворення та в подальшому подати в установленому законодавством порядку необхідні документи для внесення до єдиного державного реєстру відповідних записів.

Встановити, що строк для заявлення кредиторських вимог становить два місяці з дня прийняття цього рішення.

5.3. Після державної реєстрації та внесення до єдиного державного реєстру відповідних записів про перетворення редакції подати заяву про перереєстрацію друкованого засобу масової інформації в порядку, визначеному Законом України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні».

5.4. Після державної реєстрації та внесення до єдиного державного реєстру відповідних записів про перетворення редакції укласти договір оренди приміщення, яке знаходиться за адресою: вул. Хмельницьке шосе, буд. 7, місто Вінниця, строком не менше ніж на 15 років з розміром орендної плати, установленим для бюджетних організацій.

5.5. Після державної реєстрації та внесення до єдиного державного реєстру відповідних записів про перетворення редакції укласти договір на висвітлення діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у друкованому засобі масової інформації з редакцією реформованого  друкованого засобу масової інформації «Вінниччина».

5.6. Подати на затвердження чергової сесії обласної Ради пропозиції для виконання зобов'язань щодо сплатити заборгованості редакції із податків та обов'язкових платежів, заробітної плати та інших фінансових зобов'язань редакції відповідно до законодавства…», - зазначено в рішенні.

Нагадаємо, що розпочалася сесія Вінницької облради нагородженнями і криками через не проголосоване звернення про прлітв'язнів. Після перерви депутати проголосували  за кандидатури двох громадян, що увійшли до поліцейської комісії. Анатолій Олійник заявиви про створення двох міжфракційних груп.  Вінницька облрада проголосувала за припинення співпраці з Росією.

ВИННИЦА.info