22 жовт. 2012 11:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

55

0

Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного

Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного

Заболотний взяв на себе зобов’язання продовжити усі розпочаті Анатолієм Матвієнком справи й достойно служити своїм виборцям


Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного

Представники опозиційних сил закликали громаду міста Ладижин, яка 20 жовтня вщент заповнила центральну площу міста, прийти на вибори 28 жовтня та віддати свій голос за єдиного кандидата Григорія Заболотного, який гідно представлятиме 17 виборчий округ Вінниччини у Верховній Раді.

Виступаючи перед зібранням «Народної Ради» діючий народний депутат Анатолій Матвієнко зазначив, що 17 виборчий округ є для нього рідним та подякував усіх, хто висловив йому підтримку. «Я чесно вів виборчу кампанію і в нас були шанси на перемогу але так сталось, що 3 кандидати, один з яких від Партії Регіонів - Микола Кучер, Григорій Заболотний і я набирали по 20-25% голосів виборців. Стало зрозуміло – якщо ми із Заболотним не знайдемо порозуміння то «дякуючи» адмінресурсу переможе Кучер», - розповів ситуацію своїм людям А.Матвієнко.

Зважаючи на ці показники, він звернувся до опозиції і попросив прийняти рішення й підтримати гідну людину, яка б віддано служила своєму народу впродовж наступних 5 років. «Батківщина» підтримала Заболотного. Національний інтерес є найважливішим, тому я прийняв рішення зняти свою кандидатуру для того щоб не переміг представник від Партії Регіонів. Я Вас закликаю – ті, хто хотів голосувати за мене - голосуйте за Заболотного, за нашого узгодженого кандидата. Я його добре знаю, більше того в мене була з ним відверта розмова і усі справи, які ми з вами починали, Заболотний бере на себе відповідальність продовжити. Ви господарі цієї землі, а не влада – влада ваші слуги – ви маєте дати їй оцінку і найняти інших відповідальних справжніх слуг народу», - закликав А.Матвієнко.

Також закликала голосувати за Заболотного й керівник вінницького обласного штабу об’єднаної опозиції Людмила Щербаківська. «Є рішення об’єднаної опозиції про підтримку кандидата від «Батьківщини» Григорія Заболотного. Не будьте байдужими, тому що 28 жовтня вирішується доля не лише особисто кожного з вас, а вирішується доля дітей, доля вашого міста і усієї України», - сказала Л.Щербаківська.

Перед своїми виборцями виступив й кандидат у народні депутати України Григорій Заболотний, який вірить у свій народ, вірить у їх мудрість та непереможну силу.

«Я сьогодні маю честь попросити у вас підтримку, тому що ми є тими, які вийшли з народу. Я народився в родині де 5 дітей і знаю як важко доводиться здобувати кусок хліба. Тому для мене дуже близькі проблеми людей і я вірю в те, що наші люди мудрі, я вірю в те, що наші люди зроблять усе аби захистити свою державу, свою землю, свою малу Батьківщину. Я клянусь вам, якщо ви підтримаєте нашу команду і мене особисто – ми служитимемо вам вірою і правдою. Я беру зобов’язання продовжити усі розпочаті Анатолієм Матвієнком справи. Вірю у Вас, довіряю Вам і служитиму Вам!», - сказав Г.Заболотний.

Продовжили свято Народної ради виступи заслуженого артиста України Миколи Янченка та запального гурту ТІК. Тішили громаду Ладижина й незрівняні «Вінницькі перці», а кульмінацією свята став яскравий феєрверк.

 Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного

 Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 2

Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 3

 Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 4

 Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 5

 Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 6

Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 7

Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 8

Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 9

Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 10

Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 11

Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 12

 Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 13

 Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 14

 Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 15

Об’єднана опозиція закликала Ладижин голосувати за Заболотного - фото 16

ВИННИЦА.info

 

 


0
0