26 лип. 2017 17:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

63

0

Оголосили конкурс на кращого депутата, активіста і місцеву раду Вінниччини

Оголосили конкурс на кращого депутата, активіста і місцеву раду Вінниччини

 Асоціація органів місцевого самоврядування оголошує конкурс «Успішне самоврядування Вінниччини»


Оголосили конкурс на кращого депутата, активіста і місцеву раду Вінниччини

 Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування оголошує конкурс «Успішне самоврядування Вінниччини».

Про це інформує Вінницька обласна рада.

З метою відзначення кращих місцевих рад та представників органів місцевого самоврядування; просування Вінниччини як успішного регіону з висококваліфікованими управлінцями та спеціалістами; а також підвищення рейтингу області серед інших регіонів України, Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування оголошує конкурс «Успішне самоврядування Вінниччини».

Конкурс проводиться у 5 номінаціях, по 3 переможці в кожній: Успішна рада; Ініціативний голова; Професійна посадова особа місцевого самоврядування; Відповідальний депутат; Кращий активіст територіальної громади.

Участь в конкурсі можуть брати територіальні громади - члени ВОАОМС та їх активні представники. А номінувати кандидатів на участь в конкурсі мають місцеві ради. Підставою для участі є рішення сесії відповідної ради.

Конкурс триватиме з 17 липня до 31 жовтня 2017 року.

Нагородження переможців відбудеться під час загальних зборів Асоціації, присвячених Дню місцевого самоврядування в Україні. Переможці отримають відзнаку та  грошову винагороду відповідно до номінацій.

Щоб взяти участь в конкурсі, потрібно надіслати заявку учасника на електронну адресу Асоціації [email protected] або листом чи особисто на адресу: 21050 м. Вінниця, вул. Соборна, 72, каб. 313.

Вінниця.info