19 верес. 2014 10:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

31

0

Олійник достроково розпустив раду підприємців. Виявились неефективними

Олійник достроково розпустив раду підприємців. Виявились неефективними

Представників громадськості і підприємців губернатор запрошує увійти в склад нової ради


Олійник достроково розпустив раду підприємців. Виявились неефективними

Голова Вінницької облдержадміністрації Анатолій Олійник повідомив про те, що достроково припинив повноваження регіональної ради розвитку підприємництва при Вінницькій обласній державній адміністрації.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

«У зв’язку з неефективною роботою я достроково припинив повноваження регіональної ради підприємців при облдержадміністрації», - повідомив Анатолій Олійник.

Причиною припинення повноважень ради голова Вінницької облдержадміністрації назвав не регулярні і не систематичні зібрання членів цього дорадчого органу.

«З часу її створення (8 липня 2011 року) та всупереч положенню, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.05.2011 р. №526, яким передбачено, що формою роботи регіональної ради підприємців є засідання, що проводяться не рідше ніж один раз на три місяці, регіональна рада при Вінницькій ОДА провела лише 2 засідання, - зазначив Анатолій Олійник.

Він також проінформував, що запрошує представників громадськості і підприємців увійти в склад нової ради.

«З метою залучення суб’єктів господарювання, громадських організацій підприємців, об’єднань підприємців до формування державної регуляторної політики і державної політики у сфері підприємництва у Вінницькому регіоні, запровадження прозорого механізму їх участі у підготовці проектів рішень органів виконавчої влади, чекаю пропозицій щодо кандидатур для включення до складу регіональної ради при обласній державній адміністрації», - йдеться в повідомленні голови Вінницької облдержадміністрації.

«Країні потрібні ефективні інституції з максимально практичним і навіть прагматичним підходом до виконання нагальних завдань, а не безліч світських дорадчих органів для галочки, звіту та гарної картинки в ЗМІ», - зазначив Анатолій Олійник.

ВИННИЦА.info

 

 


0
0