25 лют. 2015 15:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

39

0

Олійник наказав підлеглим готуватись до весняних призовів в армію

Олійник наказав підлеглим готуватись до весняних призовів в армію

 На Вінниччині готуються до весняних призовів на строкову військову службу


Олійник наказав підлеглим готуватись до весняних призовів в армію

 19 лютого голова Вінницької облдержадміністрації Анатолій Олійник підписав Розпорядження "Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2015 році".

Відповідно до розпорядження, у квітні – травні 2015 року на строкову військову службу призиватимуть чоловіків, яким виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову.

Розпорядженням затверджено склад призовної комісії та графік її роботи.

Голови райдержадміністрацій та мери міст повинні утворити та затвердити основний і резервний склад районних і міських призовних комісій та забезпечити їх роботу з 1 квітня по 29 травня, з 1 жовтня по 31 листопада 2015 року. Також вони повинні забезпечити роботу призовних дільниць, забезпечити транспорт для відправлення призовників до основного збірного пункту в м. Козятин, організувати урочисті проводи призовників.

Окремо голові Козятинської райдержадміністрації та Козятинському міському голові Олександру Гвелесіані доручено забезпечити військкомат всім необхідним для проведення медоглядів призовників та організувати на збірному пункті роботу закладу харчування.

Директору департаменту охорони здоров’я ОДА Тетяні Бабій доручено відрядити для роботи на обласному збірному пункті спеціалістів: хірургів – 2; терапевтів – 2; психіатрів – 2; невропатологів – 2; дерматологів – 2; отоларингологів – 2; рентгенологів – 2; рентгенотехніків – 2; медичних сестер – 6 та забезпечити їх необхідним медінструментарієм і апаратурою. Окрім того, директор департаменту повинна забезпечити збірний пункт черговою швидкою допомогою на період призовів.

Начальник УМВС у Вінницькій області Ігор Моринець повинен забезпечити громадський порядок та вживати заходів з розшуку, затримання і доставки до військових комісаріатів громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

ВИННИЦА.info