31 лип. 2014 14:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

26

0

Олійник організовує "Дім-2" для вінницьких чиновників

Олійник організовує "Дім-2" для вінницьких чиновників

 Вінницька облдержадміністрація вирішила оснастити приймальні голів райадміністрацій веб-камерами з виборів Верховної Ради-2012


Олійник організовує "Дім-2" для вінницьких чиновників

 Вінницька обласна державна адміністрація вирішила оснастити приймальні всіх голів райадміністрацій області веб-камерами, що застосовувалися на виборах Верховної Ради в 2012 році.

Про це голова обладміністрації Анатолій Олійник написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Встановлюємо веб-камери у всіх голів приймальних райадміністрацій. Будемо практично впроваджувати ініціативи Президента про прозорість дій влади й реальні кроки з протидії корупції... У такий спосіб і я, і, наприклад, працівник Адміністрації Президента теоретично зможемо в будь-який час включити комп'ютер і подивитися, що робиться в тій чи іншій адміністрації Вінницької області", - написав губернатор.

Крім того, зі слів Олійника, веб-камери, що застосовувалися на виборах Ради, буде встановлено в адміністративних будівлях для посилення заходів безпеки й захисту від можливих терористичних актів.

На думку вінницького губернатора, це дозволить максимально ефективно використовувати технічний ресурс, який Центральна виборча комісія передає в обласні й районні адміністрації.

"Якщо наша ініціатива знайде підтримку, цей досвід можна буде поширити на всю країну. У такий спосіб забезпечимо додаткову безпеку й громадський порядок, будемо більш відкритими для людей і всіляко заважати спритним ділкам ходити по кабінетах чиновників і провертати брудні схеми", - вважає Олійник.

Усього, зі слів губернатора, Центральна виборча комісія передасть обласним і районним адміністраціям 1 420 веб-камер, що застосовувалися на виборах Ради-2012.

ВИННИЦА.info


0
0