8 черв. 2017 14:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

47

0

Олійник поки що без замів, але депутати облради погодили йому надбавку до зарплати

Олійник поки що без замів, але депутати облради погодили йому надбавку до зарплати

 Голові Вінницької облради Олійнику додали 5% до окладу за звання «Заслуженого працівника сільського господарства»


Олійник поки що без замів, але депутати облради погодили йому надбавку до зарплати

 8 червня під час позачергової сесії Вінницької обласної ради, окрім дискусії про смердючу воду в кранах вінничан та продаж землі, депутати прийняли ряд рішень, якими внесли зміни до статутів комунальних підприємств та внесли зміни в рішення про оплату праці голови Вінницької облради.

«1. Внести до абзацу 3 пункту 2 рішення 1 сесії обласної Ради 7 скликання від 04 грудня 2015 року No 13 «Про оплату праці голови Вінницької обласної Ради 7 скликання» такі зміни:

слова «за особливий характер роботи та інтенсивність праці» замінити словами «за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи»;

після слів «з урахуванням доплати за ранг» доповнити словами «надбавки за вислугу років; за почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України» в розмірі 5 відсотків посадового окладу…», - зазначено в рішенні.

Попередній пункт рішення, яке змінили, мало наступне формулювання:

«Встановити:

- посадовий оклад відповідно до штатного розпису Вінницької обласної Ради та її виконавчого апарату;

- надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг», - значилось в документі.

Звання «Заслужений працівник сільського господарства України» Анатолію Олійнику було присвоєно в 2009 році.

Питання щодо заступників голови облради на сесії не виносилось.

«Я не голова облдержадміністрації, щоб призначати заступників. Це виборні посади. На сьогодні проводяться консультації, ми на шляху до того, що будуть внесені кандидатури, які отримають більшість голосів. І будуть виконувати обов’язки заступника», - прокоментував А. Олійник.

На уточнююче запитання, які кандидатури подались, голова облради зазначив, що розглядатимуть всіх 82 депутатів, окрім нього та голови адміністрацію, бо вони на посади не претендують.

Нагадаємо, 19 травня під час позачергової сесії Вінницької обласної ради депутати звільнили з посади першого заступника голови облради Людмилу Щербaківську.

Перед цим депутати дoстрoкoвo припинили повноваження депутата та звільнили з посади заступника голови Олександра Качура.

Вінниця.info


0
0