10 квіт. 2017 16:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

68

0

Олійник проситиме Парубія нагородити грамотами Верховної Ради 14 вінничан

Олійник проситиме Парубія нагородити грамотами Верховної Ради 14 вінничан

 Олійник проситиме Парубія нагородити грамотами Верховної Ради 14 вінничан


Олійник проситиме Парубія нагородити грамотами Верховної Ради 14 вінничан

 Голова Вінницької облради Анатолій Олійник у квітні підписав ряд розпоряджень, якими просить голову Верховної Ради нагородити вінничан Почесною грамотою Верховної Ради України. У списку професори, викладачі та ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС.

Документи опубліковано на сайті облради.

Порушити клопотання перед Головою Верховної Ради України про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України:

КУЗЬМІНА Івана Васильовича - професора кафедри комп’ютерних систем управління, радника директора Інституту автоматики, електроніки та комп’ютерних систем управління Вінницького національного технічного університету, доктора технічних наук, Заслуженого діяча науки і техніки України.

ОРЄХОВОЇ Тетяни Вікторівни - проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Донецького національного університету імені Василя Стуса, за значний особистий внесок у розвиток наукової та науково- педагогічної діяльності та з нагоди відзначення 80-річчя з часу заснування Донецького національного університету.

СЕНІВА Михайла Григоровича - професора кафедри романських мов та світової літератури факультету іноземних мов Донецького національного університету імені Василя Стуса

ІВАНИЦЬКОЇ Ніни Лаврентіївни - професора кафедри методики філологічних дисциплін і стилістики української мови Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

СУЩИКА Василя Олександровича - ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС 1 категорії, члена Вінницької міської громадської організації „Союз Чорнобиль України”, за вірність присязі, мужність, героїзм, виявлені під час захисту населення від руйнівного впливу екологічної катастрофи, у зв’язку з 85- річчям від дня народження та 31-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЕС.

ЛАЦІСА Миколи Петровича - ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС 1 категорії, члена Вінницької міської громадської організації „Союз Чорнобиль України”, за вірність присязі, мужність, героїзм, виявлені під час захисту населення від руйнівного впливу екологічної катастрофи, у зв’язку з 80- річчям від дня народження та 31-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЕС.

ФЕДИКА Михайла Миколайовича - ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС 1 категорії, члена Вінницької міської громадської організації „Союз Чорнобиль України”, за вірність присязі, мужність, героїзм, виявлені під час захисту населення від руйнівного впливу екологічної катастрофи, у зв’язку з 70- річчям від дня народження та 31-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЕС.

ПОДШИВАЛОВА Костянтина Федоровича - ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС 2-А категорії, засновника чорнобильського руху в Жмеринському районі Вінницької області, члена Ради Вінницької обласної громадської організації осіб постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи „Дзвони Чорнобиля”, за вірність присязі, мужність, героїзм, виявлені під час захисту населення від руйнівного впливу екологічної катастрофи та у зв’язку з 31-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЕС.

НОВАКА Володимира Григоровича - члена правління Вінницького обласного об’єднання „Інваліди Чорнобиля”, голову Громадської ради при Вінницькій районній раді, за активну громадянську позицію та у зв’язку з 60-річчям від дня народження.

ОГОЛЕНКА Валерія Миколайовича - учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, члена Ради Вінницької міськрайонної громадської організації інвалідів Чорнобильської катастрофи „Асоціація жертв Чорнобиля”, активіста чорнобильського руху у Вінницькій області, за вірність присязі, мужність, героїзм, виявлені під час захисту населення від руйнівного впливу екологічної катастрофи та у зв’язку з 31-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЕС.

ЛЕВІЦЬКОГО Олексія Володимировича - учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, засновника чорнобильського руху в області та Бершадському районі Вінницької області зокрема, голову Вінницької обласної громадської організації осіб постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи „Дзвони Чорнобиля”, за вірність присязі, мужність, героїзм, виявлені під час захисту населення від руйнівного впливу екологічної катастрофи та у зв’язку з 31-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЕС.

ДМИТРУКА Миколи Федотовича - учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, активіста чорнобильського руху у Вінницькій області, члена ради Вінницької міської організації Всеукраїнської спілки ліквідаторів інвалідів „Чорнобиль-86”, за вірність присязі, мужність, героїзм, виявлені під час захисту населення від руйнівного впливу екологічної катастрофи та у зв’язку з 31-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЕС.

КОЛОМІЙЧУКА Анатолія Павловича - учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, активіста чорнобильського руху у місті Вінниця, за вірність присязі, мужність, героїзм, виявлені під час захисту населення від руйнівного впливу екологічної катастрофи та у зв’язку з 31-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЕС.

ВІКАЛЮКА Віктора Васильовича - керівника Секретаріату Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію та з нагоди 70-річного ювілею.

Розпорядження повинні затвердити депутати на сесії обласної ради.

Вінниця.info