10 лип. 2018 14:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

140

0

Онлайн позики без скан копій документів і фото паспорта в Україні

Онлайн позики без скан копій документів і фото паспорта в Україні

Де взяти кредит на карту без скан копій документів і фото паспорта в Україні. Переваги онлайн позик. Вимоги до позичальників


Онлайн позики без скан копій документів і фото паспорта в Україні

Чи реально отримати кредит на карту без скана і фото документів? Рекомендуємо відвідати сайт creditik.com.ua і вибрати МФО для оформлення позики через інтернет. Якщо вам терміново потрібні гроші, перейдіть за посиланням вище і займіть їх протягом півгодини!

Позики без фото документів: реальність чи міф

Відповімо відразу: отримувати позики без фото паспорта - цілком реально, однак не відразу. Робити це можуть тільки постійні клієнти мікрофінансових організацій. Тобто, якщо ви звернетеся за мікропозик в конкретну компанію і справно погасіть заборгованість, то вдруге зможете отримати гроші в борг без перевірки документів. Ви вже будете в базі даних МФО, а тому вона видасть вам фінансові кошти без перевірки вашої особистості.

Паспорт України

Якщо ж ви ніколи раніше не користувалися послугами МФО, взяти онлайн кредит без скан копій паспорта та ІПН у вас ніяк не вийде. Якби все було так просто, кожна людина могла б брати мікрокредити і ніколи їх не повертати.

Ставати постійним клієнтом МФО вигідно, адже в подальшому така людина може брати позики через СМС або за допомогою простого дзвінка по телефону.

Як швидко знайти МФО для отримання грошей в борг

Онлайн позики без скан копій документів і фото паспорта в Україні

Щоб оперативно знайти МФО, стати постійним її клієнтом і мати можливість отримати кредит онлайн без фото і дзвінків, скористайтеся сервісом «Creditik». На сайті ви знайдете великий список мікрофінансових організацій, в які можна звернутися в будь-який час. Щоб оформити кредит, дотримуйтесь простий інструкції:

  1. Виберіть МФО зі списку на сайті. Для цього порівняйте умови кредитування в кожної компанії і підберіть найбільш підходящу пропозицію.
  2. Натисніть на кнопку «Оформити». Після цього вас перенаправить на сайт обраної організації.
  3. На сайті вкажіть, скільки грошових коштів ви бажаєте отримати і на який час.
  4. Заповніть заявку, вказавши необхідні відомості про себе. Не робіть помилок і не вказуйте недостовірну інформацію, інакше отримаєте відмову.
  5. Передайте заявку на перевірку. У більшості МФО її розглядають досить швидко, тому ви будете знати відповідь через 5-15 хвилин.
  6. Підпишіть договір з мікрофінансової організацією в разі схвалення заявки. Він підписується через інтернет: для цього в більшості компаній потрібно вказати спеціальний код, який прийде в SMS-повідомленні.

Як бачите, процедура оформлення досить проста. Якщо вам терміново потрібен позику на банківську карту, зовсім не обовязково відвідувати банк - набагато швидше буде отримати кредит через інтернет.

Цікава інформація! Ви можете подати заявки відразу в кілька МФО, щоб таким чином збільшити свої шанси на отримання мікропозик.

Вимоги до клієнтів від сучасних МФО

Вимога для отримання онлайн кредиту

Щоб вашу заявку схвалили і ви могли в подальшому отримати кредит онлайн без фото документів, вам потрібно відповідати певним вимогам. Ось їх список:

  • країна проживання - Україна (місто може бути будь-яким, будь то Київ, Львів, Одеса і т.д.);
  • наявність громадянства і прописки в одному з міст або населених пунктів країни;
  • вiк не молодше 18 років: зверніть увагу, що в деяких компаніях також вказується максимальний вік (наприклад, 75-80 років).

Будьте уважні: оформляти мікрокредити можна тільки в тому випадку, якщо ви фізично перебуваєте на території України. Взяти кошти в борг, перебуваючи в іншій країні, не вийде.

Переваги онлайн кредитування в МФО

Переваги швидких онлайн кредитів

Чому б просто не піти за кредитом в банк? Чим вигідніше умови в МФО? Ось відповіді на ці питання:

  1. Максимально швидко. Зайшовши в банк, ви можете зіткнутися з чергою бажаючих отримати кредит. У МФО все функціонує через інтернет: навіть якщо в мікрофінансову організацію звернеться одночасно 10 чоловік, затримки при перевірці вашої заявки не виникне.
  2. Не потрібно залишати будинок. Навіщо витрачати гроші і час на дорогу, якщо можна отримати грошові кошти, не залишаючи власного будинку? Так як МФО функціонують через інтернет, вашої присутності будь-де не потрібно. Особливо гостро це для жителів невеликих населених пунктів, де взагалі немає офісів банківських та інших фінансових організацій.
  3. Мінімальні вимоги до клієнтів. Так як більшість МФО надає невеликі суми фінансових засобів, вони висувають мінімум вимог до клієнтів. Досить повноліття, документа, що підтверджує особу, і громадянства. Для кредиту в банку може знадобитися набагато більше документів: наприклад, виписки з банківських рахунків, довідки з місця роботи і так далі.
  4. Цілодобово. Велика частина мікрофінансових організацій працює цілодобово. До них ви можете звертатися буквально в будь-який час доби, в тому числі під час вихідних та святкових днів. Банки ж працюють в фіксовані години, а тому, якщо вам терміново знадобляться гроші посеред ночі, отримати їх ви не зможете.

Тепер ви знаєте, чи можна отримати онлайн кредит на карту без фото паспорта і як це зробити. Сподіваємося, що даний матеріал був для вас корисний і цікавий. Не забудьте скористатися сервісом «Creditik», щоб оперативно знайти хорошу мікрофінансову компанію і взяти позику. Успіхів!