26 груд. 2014 11:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

22

0

«Педагогічний Оскар» привезли вінничани з Всеукраїнського форуму

«Педагогічний Оскар» привезли вінничани з Всеукраїнського форуму

 В Києві відбувся перший Всеукраїнський форум молодих педагогів позашкільних начальних закладів


«Педагогічний Оскар» привезли вінничани з Всеукраїнського форуму

В Києві відбувся перший Всеукраїнський форум молодих педагогів позашкільних начальних закладів. Його організували профільне Міністерство, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді і Всеукраїнська асоціація педагогів-позашкільників «Фактор».

Вінницю на форумі представляв колектив молодих педагогів обласної станції юннатів (СЮН): практичний психолог закладу Інна Кушнір та керівники гуртків Олена Седіна і Оксана Іванькова. Очолювала делегацію керівник «Школи молодого педагога» при СЮН Світлана Павлюк.

В рамках форуму пройшов «Фестиваль дискусійних ідей». На ньому працювало чотири дискусійні майданчики. В одному з них свої наробки презентували представники СЮН. Вінничани показали інноваційні підходи до формування професійної компетентності педагога. Йшлося також про системну роботу з педагогічними кадрами.

– Ми також продемонстрували свій досвід на практиці. Зокрема, показали інтегроване заняття на тему квітництва. Його вели по черзі чотири педагоги. Практичний психолог зробила вступ і налаштувала на сприйняття теми. Один педагог виклала основну, теоретичну частину, другий – вчила на практиці вишивати квіточки, третій – зробила акцент на народознавстві, – розповіла Світлана Павлюк.

Журі високо оцінило досвід вінничан і присудило їм спеціальний приз – «Педагогічний Оскар» Всеукраїнського форуму.  

20 хвилин


0
0