4 лют. 2016 11:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

48

0

Перевірка виявила нестачу 1,4 млн. в місцевих бюджетах на Вінниччині

Перевірка виявила нестачу 1,4 млн. в місцевих бюджетах на Вінниччині

 В районі на Вінниччині інспекція недорахувалася 1,4 мільйона 


Перевірка виявила нестачу 1,4 млн. в місцевих бюджетах на Вінниччині

 Фахівці Держфінінспекції у Вінницькій області виявили втрати фінансових ресурсів на суму 1,4 млн. грн. під час державного фінансового аудиту виконання місцевих бюджетів Жмеринського району за період з 1 січня 2012 по 30 вересня 2015.

Про це інформує прес-служба фінансової інспекції України.

Через незабезпечення перегляду орендних ставок за чинними договорами оренди земельних ділянок та відповідно до вимог законодавства і розпорядчих документів органів влади, місцеві бюджети недоотримали майже 742 тис. грн.

Ще понад 747 тис. грн. не надійшло до районного бюджету тому, що до договору оренди приміщення кінотеатру «Супутник» протягом останніх семи років не вносили змін у частині встановлення розміру орендної плати відповідно до Порядку оренди об'єктів, що є спільною власністю територіальних громад Жмеринського району.

Також під час аудиту виявлено використання бюджетних коштів на утримання установ, які не є самостійними юридичними особами, комунальними установами та не перебувають у складі закладів і установ освіти (культури) комунальної форми власності.

За результатами контрольного заходу аудитори надали керівництву Жмеринської райдержадміністрації, районної та сільських рад низку пропозицій, спрямованих на усунення виявлених недоліків та наповнення місцевих бюджетів.

ВИННИЦА.info