1 серп. 2014 10:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

46

0

Під Шахтарськом загинуло більше 10 українських десантників

Під Шахтарськом загинуло більше 10 українських десантників

Тіла опізнати важко


Під Шахтарськом загинуло більше 10 українських десантників

У бою під Шахтарськом загинуло щонайменше 10 десантників, дані про втрати та поранених уточнюються, опізнати тіла у деяких випадках важко.

Про це сказав "Українській правді" прес-офіцер штабу АТО Олексій Дмитрашківський.

"Вчора близько 6 ранку колона десантників, яка виконувала завдання по переміщенню, потрапила в засідку в районі Шахтарська. Відбувся бій. В результаті бою маємо загиблих та поранених", - сказав він.

"На сьогодні 8 тіл загиблих терористи передали українським військовим... Складнощі в тому, що серед загиблих є і терористи… Є певні труднощі з опізнанням тіл. Так як колона була обстріляна, наразі опізнання тіл має деякі труднощі", - повідомив Дмитрашківський.

"Йдеться (зараз) про 14 загиблих, але 4 з них – взагалі невідомо, чи то наші, чи то терористи… Остаточні дані будуть після опізнання тіл, по закінченні перемовин з терористами про їх передачу", - сказав представник штабу АТО.

На запитання щодо числа і стану поранених Дмитрашківський відповів, що поки відомостей про це не має. "З’ясовується", - сказав він.

Вчора після бою під Шахтарськом в соціальній мережі ВКонтакте російський десантник із Санкт-Петербурга виклав фотографії та відео із нібито загиблими українськими військовими з цього БМП. Причому на його відео, яке людям із слабкою психікою краще не дивитися, видно, що загиблих, як мінімум, 5.

Українська правда


0
0