12 лип. 2017 11:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

69

0

Під Вінницею водій на смерть збив двох людей і втік. Фото

Під Вінницею водій на смерть збив двох людей і втік. Фото

  Свою втечу чоловік пояснив переляком від вчиненого


Під Вінницею водій на смерть збив двох людей і втік. Фото

У Вінниці поліцейські затримали водія, який 12 липня на автодорозі неподалік Епіцентру допустив наїзд на двох пішоходів та з місця події втік. В результаті автопригоди один з потерпілих загинув на місці пригоди, інший – помер під час надання медичної допомоги.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінничични.

Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 1 години на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка неподалік виїзду з міста Вінниці.

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля «ВАЗ 2115» допустив наїзд на двох пішоходів, які перебігали проїжджу частину дороги та з місця події зник. На місці аварії поліцейські знайшли номерний знак автомобіля правопорушника, уламки фари та інші речові докази.

В результаті аварії двоє мешканців міста Летичів Хмельницької області віком 28 та 29 років отримали травми, несумісні з життям. Один з чоловіків загинув на місці пригоди, інший – помер під час надання медичної допомоги.

Чоловік, причетний до вчинення правопорушення, був затриманий патрульними на виїзді з міста з боку Київської. Ним виявися 45-річний вінничанин. Свою втечу чоловік пояснив переляком від вчиненого.

Одразу після затримання водій був освідуваний за допомогою алкотестера «Драгер», який попередньо зафіксував рівень алкоголю в крові 0,6 проміле. В рамках розслідування кримінального провадження у водія відібрано зразки крові для остаточного встановлення ступеня сп’яніння чоловіка на момент вчинення аварії.

Зараз зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що 11 липня близько 05.00 години в селi Гальжбiївка Ямпiльського району сталась дорожньо–транспортна пригода. В результатi автопригоди 23-рiчна дiвчина отримала травми несумiснi життям.

 8 липня в Ладижині в наслідок ДТП загинув 30-річний мотоцикліст, його пасажир отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні.

Під Вінницею водій на смерть збив двох людей і втік. Фото

Під Вінницею водій на смерть збив двох людей і втік. Фото - фото 2

Під Вінницею водій на смерть збив двох людей і втік. Фото - фото 3

Під Вінницею водій на смерть збив двох людей і втік. Фото - фото 4

Вінниця.info, фото - сайт ГУ НП Вінниччини