25 листоп. 2014 15:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

27

0

Підлеглого Гройсмана впіймали з хабарем у $20 тисяч

Підлеглого Гройсмана впіймали з хабарем у $20 тисяч

 Високопосадовець Мінрегіонбуду попався з хабарем. Гройсман каже що так буде з кожним хабарником


Підлеглого Гройсмана впіймали з хабарем у $20 тисяч

 По справі за хабарництво затримано директора департаменту Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

У ході досудового розслідування встановлено, що директор одного з департаментів Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України, діючи за попередньою змовою з заступником директора одного з публічних акціонерних товариств, вимагали неправомірну вигоду від головного енергетика сільськогосподарського підприємства у сумі 20 тис дол США за надання вказаним міністерством листа-погодження.

24 вересня 2014 року представник сільськогосподарського підприємства під час зустрічі з заступником директора ПАТ передав йому першу частину неправомірної вигоди у сумі 5 тис. доларів США, а 24 листопада 2014 року у приміщенні службового кабінету вказаний керівник ПАТ отримав для себе та директора департаменту міністерства другу частину неправомірної вигоди у сумі 15 тис. доларів США.

Наразі директор департаменту Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України та заступник директора ПАТ затримані у порядку ст. 208 КПК України.

На сторінці в соцмережі Володимир Гройсман прокоментував затримання підлеглого, вказавши, якщо чиновники не працюватимуть чесно, так буде з кожним.

«Коли я очолив міністерство, вирішив, що оцінюватиму людей винятково за професійними якостями. Разом з тим я виступив перед колективом і попередив усіх про відповідальність за хабарництво. Попередив, щоб потім не ображались! У кожного має бути шанс почати нове життя. На жаль, не всі готові цей шанс використати. Якщо чиновник не може працювати чесно… Так буде з кожним» - написав В. Гройсман.

ВИННИЦА.info


0
0