13 берез. 2015 13:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

89

0

Підлеглого Коровія спіймали з хабарем. Оновлено

Підлеглого Коровія спіймали з хабарем. Оновлено

 За корупцію затримали керівника департаменту Вінницької ОДА. Коровій каже що так буде з кожним хабарником


Підлеглого Коровія спіймали з хабарем. Оновлено

 Голова Вінницької облдержадміністрації повідомив про затримання правоохоронцями одного з керівників департаментів облдержадміністрації за підозрою в корупційній діяльності.

Про це Валерій Коровій написав на своїй сторінці в соцмережі.

«З моменту коли я очолив обласну державну адміністрацію головним критерієм оцінки роботи колективу та керівників підрозділів було визначено професіоналізм та порядність. На жаль не всі зрозуміли моє попередження щодо відповідальності та жорсткого реагування на будь-які прояви зловживань та хабарництва. Сьогодні правоохоронці затримали одного з керівників департаментів за підозрою в корупційній діяльності. Якщо людина не здатна працювати чесно, їй не місце у владі. І за такі дії вона повинна відповідати. Така доля чекає кожного чиновника який цього не розуміє», - зазначив Валерій Вікторович.

Підлеглого Коровія спіймали з хабарем. Оновлено

Як повідомляє прес-служба прокуратури у Вінницькій області, керівник одного з департаментів Вінницької ОДА 13 березня у своєму службовому кабінеті одержав неправомірну вигоду в розмірі 8 тис. гривень від директора спеціалізованого комунального закладу за оформлення атестаційних документів з позитивним висновком про відповідність його займаній посаді та встановлення щомісячної надбавки до заробітної плати.

«Вказаного керівника затримано «на гарячому» працівниками прокуратури області та УМВС області. Наразі, проводяться першочергові невідкладні слідчі дії. Кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди), за що передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади, чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією», - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

ВИННИЦА.info