6 листоп. 2015 12:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

43

0

Підприємець обманював вінничан, що в його магазині найнижчі ціни

Підприємець обманював вінничан, що в його магазині найнижчі ціни

 Підприємець не зміг надати підтвердження достовірності поширення інформації 


Підприємець обманював вінничан, що в його магазині найнижчі ціни

 Вінницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України припинило порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції в діях фізичної особи-підприємця.

Про це інформує прес-служба Антимонопольного комітету.

Як встановило Відділення за результатами дослідження, підприємець на фасадній частині магазину, в якому здійснює господарську діяльність, розмістив рекламні блоки.

Один рекламний блок інформував споживачів про оптові ціни на білизну: жіночу, чоловічу, дитячу, купальники, халати, піжами, колготки, шкарпетки

Інший рекламний блок поширював інформацію щодо найнижчих цін на косметику, жіночий одяг, чоловічий одяг, дитячий одяг та взуття, жіночі та дитячі колготки, білизну для жінок та чоловіків.

Третій рекламний блок інформував споживачів про реалізацію дитячого трикотажу по «дитячим цінам».

Підприємець не зміг надати підтвердження достовірності поширення інформації та визнав, що розміщена інформація в рекламних блоках щодо найнижчих цін на косметику, дитячий одяг, дитяче взуття та інша, втратила свою актуальність.

Після втручання Відділення інформація на рекламних блоках щодо «найнижчих цін», «оптових цін», «дитячих цін» була заклеєна.

ВИННИЦА.info