2 лип. 2015 11:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

51

0

План призову виконали на 100%, вінничан в АТО не направляють

План призову виконали на 100%, вінничан в АТО не направляють

 Заходи призову на строкову військову службу виконані в повному обсязі та у встановлені терміни.


План призову виконали на 100%, вінничан в АТО не направляють

 Завдяки злагодженій співпраці місцевих органів влади, самоврядування, військових комісаріатів області заходи призову на строкову військову службу виконані в повному обсязі та у встановлені терміни.

Про це інформує Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Призвано та відправлено до українського війська 1300 осіб. Із них 800 осіб проходитимуть військову службу у військових частинах Сухопутних військ ЗС України, 416 – у Національній гвардії України, 84 - у Державній спеціальній службі транспорту. Крім того 44 юнаки буде проходити службу у першому окремому полку Президента України, 226 – навчатимуться у 190 навчальному центрі (м. Полтава), 112 юнаків проходитимуть навчання у 169 навчальному центі (смт. Десна) і 48 – 184 навчальному центрі (с. Старичі, Львівської області). У військових частинах Повітряних сил ЗС України проходитиме службу 186 осіб, а в частинах центрального підпорядкування Генерального штабу ЗС України – 248.

Зважаючи на складну ситуацію на Сході держави – виникали певні проблемні питання, які в основному були пов’язані з побоюваннями призовників, їх батьків та рідних, в тому, що вони будуть відряджені до зони АТО. Але, згідно рішення Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України жоден призовник, призваний на строкову військову службу, в зону проведення АТО направлений не був.

ВИННИЦА.info