9 жовт. 2014 09:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

62

0

Поблизу Дебальцевого загинув вінничанин Віктор Кулібаба-Бухов

Поблизу Дебальцевого загинув вінничанин Віктор Кулібаба-Бухов

 Під час виконання службово-бойових завдань внаслідок мінометного обстрілу...


Поблизу Дебальцевого загинув вінничанин Віктор Кулібаба-Бухов

7 жовтня 2014 року близько 15 години, в зоні АТО, поблизу міста Дебальцеве Донецької області, під час виконання службово-бойових завдань внаслідок мінометного обстрілу, стрілець-гранатометник гранатометного взводу, батальйону оперативного призначення військової частини, що дислокується на Вінничині, солдат Кулібаба-Бухов Віктор Анатолійович отримав поранення несумісне з життям. Під час обстрілу були поранені ще два товариша загиблого.

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії України.

Віктор Анатолійович народився у смт. Сутиски, Тиврівського району, Вінницької області. 35-ти річний чоловік був мобілізований 29 серпня цього року у військову частину Національної гвардії України. 1 жовтня його підрозділ відбув до зони АТО, у місто Слов’янськ, ніс службу на блокпостах навколо міста. Віктор Анатолійович був одружений, в нього залишилась дитина.

До участі у АТО, Віктор Анатолійович мав спеціальність, пов`язану із торгівлею, користувався повагою та довірою товаришів по роботі та друзів. Мав плани на майбутнє, яким, на жаль, не судилося здійснитися.

Отримавши повідомлення про мобілізаційні заходи, виявив бажання захищати рідну землю.

Командування та всі військовослужбовці Національної гвардії України висловлюють глибокі співчуття родині, батькам та товаришам загиблого.

Вічна пам`ять про захистника Вітчизни буде завжди жити у наших серцях.

ВИННИЦА.info


0
0