2 груд. 2014 16:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Україна
0

28

0

Податківці "прилаштували" 137 колег з зони АТО

Податківці "прилаштували" 137 колег з зони АТО

ДФС працевлаштовує людей з зони АТО


Податківці "прилаштували" 137 колег з зони АТО

 В органах ДФС на території, підконтрольній владі України (станом на 24.11.2014), працевлаштовано 137 працівників з територіальних органів ДФС із зони АТО. З них з головних управлінь та податкових інспекцій Луганської області – 44 працівника, Донецької – 51 працівник.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Вінницькій області.

З Луганської та Східної митниць до митниць інших регіонів переведено 42 працівника: 27 – зі Східної та 15 – з Луганської.

 Також виявили бажання з урахуванням фінансових та побутових можливостей продовжити службу в митних органах інших регіонів ще 96 працівників зазначених митниць (72 – Східної та 24 – Луганської).

Крім того, до ДФС надійшли звернення від двох працівників Головного управління Міндоходів у Донецькій області з питань їх працевлаштування в митницях, розташованих на підконтрольній Україні території, та дев’ять звернень з питань надання інформації щодо працевлаштування або звільнення працівників органів Міндоходів у Донецькій та Луганській областях.

Нагадуємо, що працівники територіальних органів ДФС, які раніше були розміщені на тимчасово неконтрольованій території, з питань працевлаштування можуть звернутися до обраного ними органу ДФС на території, підконтрольній владі України. Для працевлаштування необхідно обов’язково надати заяву та трудову книжку. Інші необхідні документи працівникам допоможуть зібрати фахівці підрозділів персоналу обраних територіальних органів ДФС.

ВИННИЦА.info


0
0