31 січ. 2017 12:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

93

0

Поліцейські склали протокол на водія, який перекрив півдороги у центрі Вінниці (ФОТО)

Поліцейські склали протокол на водія, який перекрив півдороги у центрі Вінниці (ФОТО)

Водія чекають в Адміністративному суді


Поліцейські склали протокол на водія, який  перекрив півдороги у центрі Вінниці (ФОТО)

Після опівдня 31 січня у Вінниці, перед в’їздом на Європейську площу з вул. Соборна, поліцейські виписують протокол водієві вантажівки.

«Нічого не порушував. Мотор  не глушив. Чекаю, поки мені звільнять проїзд, бо він тут перекритий. Я привіз вантаж», - відмахується д правоохоронців водій.

Поліцейські заперечують, водій порушив правила дорожнього руху.  

«Бачите жовту смугу, вона повідомляє, зупинка тут заборонена. Водій стоїть близько 7 хвилин, перекриває рух іншим транспортним засобам. Тут ледь трамвай може проїхати. Що вже казати про тролейбуси, автобуси та інші транспортні засоби. А він повідомляє, що заїжджає розвантажуватися. Але вже скільки часу йому не відкривають шлагбаум. Щоб уникнути ситуації, він просто міг припаркуватися у іншому місці. Почекати, поки йому відкриють дорогу», -  пояснив Вінниця.info старший лейтенант Микола Бердоус.

Проїзд на площу звільняють. Вантажівка під’їжджає до приміщення колишнього готелю «Савой», який нині ремонтують під Адміністративний суд.

 «Ми ж не хтіли, ми ж не спеціально. У нас тут об’єкт. Ми ж не для себе. А для міста будуємо Адміністративний суд. Я прекрасно розумію, що не можна перешкоджати руху», - зауважує колега водія.  

Тим не менш, протокол складений, водія чекають в Адміністративному суді.  

Поліцейські склали протокол на водія, який  перекрив півдороги у центрі Вінниці (ФОТО)

 Поліцейські склали протокол на водія, який  перекрив півдороги у центрі Вінниці (ФОТО) - фото 2

 Вінниця.info