30 січ. 2018 11:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

94

0

Поліція розшукала неповнолітнього вінничанина, який восьмий раз втік від матері

Поліція розшукала неповнолітнього вінничанина, який восьмий раз втік від матері

 Поліцейські повернули додому 16-річного хлопця з Чечельницького району


Поліція розшукала неповнолітнього вінничанина, який восьмий раз втік від матері

Поліцейські повернули додому 16-річного хлопця з Чечельницького району, який подався в Київ на заробітки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Впродовж трьох діб поліцейські відділу ювенальної превенції розшукували підлітка, який перестав виходити на зв'язок з матір’ю. Знайшли неповнолітнього в Дарницькому районі м. Києва. Через невиконання матір’ю своїх обов’язків з виховання сина хлопець вже восьмий раз за останні два роки тікає з дому.

Мешканка Чечельника звернулась з заявою в поліцію про зникнення сина 28 січня – через два тижні після того, як він самовільно поїхав в Київ на заробітки. Жінці було невідомо, де і в яких умовах проживає і працює її син, однак вона звернулась з заявою в поліцію лише після того, як він перестав виходити на зв'язок по телефону.

Поліцейські встановили, що неповнолітній підзаробляв на одному з столичних СТО, де встиг викрасти у одного з працівників мобільний телефон. Хлопця доставили до Дарницького відділу поліції, звідки його забрали вінницькі поліцейські та завезли додому.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, хлопець виховується в неповній сім’ї разом з 11-літнім братом. Перебуває під слідством за вчинення крадіжок у Бершадському та Чечельницькому районах. З 2015 року він вісім разів тікав з дому через непорозуміння з матір’ю. Жінка вже притягувалася в минулому році до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дитини за ст.184 КУпАП.

Цього разу на матір знову складуть адміністративний протокол.

Вінниця.info