8 лют. 2016 15:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

63

0

Поліція затримала водія BMW, що втік з місця ДТП. Ним виявився 22-річний румун

Поліція затримала водія BMW, що втік з місця ДТП. Ним виявився 22-річний румун

 На дорозі Вапнярка-Шпиків поліцейські помітили автомобіль «Фольцваген Жук», на якому міг пересуватись винуватець аварії.


Поліція затримала водія BMW, що втік з місця ДТП. Ним виявився 22-річний румун

 Працівники поліції затримали водія «БМВ 520», який сьогодні поблизу села Людавка Жмеринського району допустив зіткнення з автомобілем «Славута» та з місця пригоди втік. В результаті автопригоди пасажир «Славути» загинув, водій отримав тяжкі травми.

Про це інформує відділ кумунікації ГУ НП Вінниччини.

Автопригода сталась близько 10.20 години. На місці події правопорушник залишив свій автомобіль «БМВ 520». Слідчо-оперативною групою попередньо було встановлено, що автомобіль «БМВ 520», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Славута». В області було введено в дію план «Перехоплення».

На дорозі Вапнярка-Шпиків поліцейські помітили автомобіль «Фольцваген Жук», на якому міг пересуватись винуватець аварії. Вони наздогнали автомобіль та затримали підозрюваного. Ним виявився 22-річний громадянин Румунії.

Свою втечу водій пояснив відчуттям страху.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Триває розслідування, у ході якого буде встановлено всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

ВИННИЦА.info