26 жовт. 2014 12:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

45

0

Порошенко поїхав перевірити, як голосує Донбас

Порошенко поїхав перевірити, як голосує Донбас

В Краматорську , Дзержинську та Слов'янську виборчі дільниці відкрилися


Порошенко поїхав перевірити, як  голосує Донбас

Глава держави у день виборів до Верховної Ради України прибув у звільнене від терористів місто Краматорськ, де він ознайомився з перебігом голосування на виборчій дільниці.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

Петро Порошенко поспілкувався з солдатами військової частини і подякував їм за подвиг, який кожен з них здійснює щодня. "Ваша служба, ваша самовідданість на благо України - це подвиг, - заявив Президент, - Для мене як і для мільйонів українців ви - герої, яким ми завдячуємо своїм мирним життям. Дякую вам за це".

"Я приїхав сюди, щоб захистити виборче право військовослужбовців", - відзначив Глава держави.

Сьогодні понад 10 тисяч військових зможуть здійснити своє конституційне право і проголосувати.

Президент також поспілкувався з виборцями і подякував їм за єдність. Він підкреслив, що виборчі дільниці у Краматорську, Дзержинську та Слов'янську відкрилися, і влада зробить усе для забезпечення безпеки волевиявлення громадян 26 жовтня на виборах до Верховної Ради.

Тим часом у Києві дружина Президента Марина Порошенко прийшла одна на дільницю, яка знаходиться у Будинку офіцерів і проголосувала на позачергових виборах до Верховної Ради.

"Я прийшла виконати свій громадянський обов'язок", - сказала вона.

На уточнююче запитання журналістів, де зараз перебуває Президент, пані Марина відповіла: "Чоловік зараз на Донбасі". І додала, що в цей регіон він поїхав для того, щоб проконтролювати забезпечення можливості вільного волевиявлення місцевого населення і військовослужбовців.

При цьому дружина Президента не уточнювала, де саме буде голосувати Глава держави, але запевнила, що він обов'язково візьме участь у голосуванні.

ВИННИЦА.info


0
0