12 квіт. 2014 18:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

61

0

Порошенко закликає негайно скликати засідання РНБО щодо ситуації на сході України

Порошенко закликає негайно скликати засідання РНБО щодо ситуації на сході України

 Народний депутат від Вінницької області вважає, що потрібна чітка координація, аж до застосування антитерористичної операції


Порошенко закликає негайно скликати засідання РНБО щодо ситуації на сході України

 Кандидат у президенти України, позафракційний народний депутат від Вінницької області Петро Порошенко закликає негайно скликати засідання Ради національної безпеки і оборони України для ухвалення рішення щодо ситуації на сході України.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Порошенка, про це він сказав в ефірі телеканалу ”Рівне-1”.

”Негайно скликати РНБО аби ухвалити рішення виконувача обов`язків президента. Потрібна чітка координація, аж до застосування антитерористичної операції”, - заявив Порошенко.

За його словами, ”якщо не навести негайно порядок у конкретному місті, то дії цих терористів, які фінансуються з-за кордону, які готуються фахівцями спецслужб сусідньої держави, то ми матимемо значно більший обсяг проблем, з якими буде дуже важко впоратися”.

Як повідомляв УНІАН, після анексії Криму РФ не відмовилася від спроб дестабілізувати ситуацію в Україні.

6-7 квітня в Луганську, Харкові і Донецьку агресивні молоді люди з проросійськими гаслами вчинили спроби захопити органи державної влади. Вони вимагають «федералізації» України і навіть приєднання до Росії. 

Донецька ОДА і УСБУ в Луганську – досі в руках озброєних сепаратистів. 

Сьогодні вночі в Донецьку сепаратисти захопили обласну прокуратуру, будівлю вже звільнено від сторонніх, а також в місті Слов`янськ – райвідділ міліції, міськадміністрацію і будівлю СБУ.

Крім того, в Донецьку захоплено будівлі обласних управлінь МВС і СБУ.

УНІАН


0
0