9 жовт. 2013 11:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Економіка
0

51

0

Посланець Путіна їде перевіряти вінницькі цукерки

Посланець Путіна їде перевіряти вінницькі цукерки

Голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко 14 жовтня приїде в Україну для інспекції фабрик Roshen


Посланець Путіна їде перевіряти вінницькі цукерки

Голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко має приїхати в Україну для проведення інспекції кондитерських фабрик Roshen у понеділок, 14 жовтня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.

Ми сподіваємося, що в понеділок він (Онищенко – УНІАН) тут буде. Він проводитиме нараду. Я переконаний, що ми знайдемо консенсус», - сказав міністр.

За його словами, Україна виконала всі вимоги Росспоживнагляду щодо створення робочої групи й відбору лабораторій для проведення перевірок якості продукції кондитерської корпорації.

«Я вважаю, що ми повністю всі свої зобов`язання й вимоги з боку Онищенка виконали. Я переконаний, що він повинен їхати й інспектувати», - сказав Присяжнюк.

Нагадаємо, що наприкінці липня Росія оголосила про заборону на постачання цукерок Roshen. За словами глави Росспоживнагляду Геннадія Онищенка, у них був знайдений канцероген бензопірен. Були дані вказівки митним органам про заборону ввезення на територію Росії кондитерських виробів цієї компанії. Після цього ряд інших країн, зокрема Білорусь, Казахстан і Узбекистан, вирішили провести перевірку українських кондитерських виробів.

ВИННИЦА.info


0
0