25 січ. 2017 12:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

59

0

Працівники ДТЕК Ладижинської ТЕС отримують найвищу в області платню

Працівники ДТЕК Ладижинської ТЕС отримують найвищу в області платню

 Працівники ДТЕК Ладижинської ТЕС отримують найвищу в області платню


Працівники ДТЕК Ладижинської ТЕС отримують найвищу в області платню

 Середня заробітна всіх працівників ДТЕК Ладижинської ТЕС у 2016 році становила 9 377 грн., повідомили в прес-службі компанії. Основою для визначення професійного рівня працівників і розмірів індивідуальних винагород є щорічна оцінка діяльності (ЩОД). На Ладижинській ТЕС вона проводиться з 2014 року. Щороку, після проведення ЩОД, зарплата працівників станції виключно зростає, відповідно до результатів оцінки. За останні 4 роки заробітна платня всіх працівників ДТЕК Ладижинської ТЕС збільшилася на 51,8% (від 6 178 грн. в 2013 році до 9 377 грн. в 2016-му). При цьому, на станції відсутня заборгованість з виплати зарплати, незважаючи на борг ДП «Енергоринок» перед Ладижинською ТЕС за вже вироблену та відпущену електроенергію у розмірі 808 млн грн (за даними грудня 2016 р.).

«Через те, що середньорічний тариф на вироблену електроенергію не покривав вартість її виробництва, в 2016 році ми спрацювали з від’ємною рентабельністю. Тобто за минулий рік станція отримала 8 млн горн чистого збитку. При цьому, у нас не було навіть розмов про можливі затримки виплати заробітної плати працівникам. І це завдяки тому, що компанія ДТЕК знаходить можливості і ресурси для вчасної виплати зарплатні своїм працівникам», – повідомив директор ДТЕК Ладижинської ТЕС Олександр Бобрик.

Нагадаємо, за інформацією головного управління статистики Вінницької області, мешканці Ладижина в середньому заробляють найбільше в області – 5 613 грн. Серед іншого, це обумовлено і високими зарплатами на ДТЕК Ладижинській ТЕС. Середній розмір заробітної плати по Вінницькій обл. становить 4 383 грн, а на Ладижинській ТЕС – 9 377  грн.

Керівництво ДТЕК Ладижинської ТЕС завжди відкрите до конструктивного обговорення та ефективного вирішення наявних питань – щомісяця на станції проходять зустрічі трудового колективу з керівниками ТЕС та представниками профкому. Питання щодо нарахування заробітної плати у будь-який день можна вирішити з представниками департаменту з управління персоналом. Двері керівників підрозділів завжди відчинені для всіх працівників. Щопонеділка особистий прийом проводить директор Ладижинської ТЕС Олександр Бобрик.

Прес-служба Ладижинської ТЕС