6 груд. 2016 09:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

114

0

Працівнику «прозорого офісу» оголосили догану за неправильний обрахунок допомоги для вінничанки

Працівнику «прозорого офісу» оголосили догану за неправильний обрахунок допомоги для вінничанки

 Працівнику Вінницької міськради оголосили догану 


Працівнику «прозорого офісу» оголосили догану за неправильний обрахунок допомоги для вінничанки

 Працівнику Вінницької міськради, яка працює завідуючою сектору в управлінні соцзахисту населення, оголосили догану за неправильний обрахунок матеріальної допомоги одинокій матері, який провів її підлеглий працівник.

Розпорядження Про оголошення догани Федорченко О.В. опубліковано на сайті Вінницької міськради.

«Департаментом соціальної політики міської ради було виявлено, що завідувач сектору №5 відділу адресних державних соціальних допомог управління соціального захисту населення (Правобережне) Федорченко Ольга Вікторівна, під час проведення перевірки правильності призначення соціальної допомоги на дітей одиноким матерям, не виявила помилку, яку допустив підпорядкований їй працівник, а саме: при розрахунку допомоги не було враховано суму отриманої компенсації витрат на продукти харчування потерпілим від аварії на Чорнобильській АЕС, віднесених до ІІ категорії, в грошовому виразі та грошовому еквіваленті пільг.

Крім того, в декларації про доходи та майновий стан, заявницею було задекларовано всі види доходів, які підтверджуються відповідними довідками.

Через відсутність контролю завідувачем сектору, не було своєчасно підготовлено запит щодо отримання інформації про суму отриманого доходу та призначено допомогу без врахування зазначеного доходу. Внаслідок допущеного порушення, виникла переплата соціальної допомоги на суму 1993грн.00коп. Суму переплати повернуто на рахунок департаменту соціальної політики міської ради», - зазначено в розпорядження.

Завідувачу сектору №5 відділу адресних державних соціальних допомог управління соціального захисту населення (Правобережне) департаменту соціальної політики міської ради Ользі Федорченко за порушення трудової дисципліни оголосили догану.

Вінниця.info