6 черв. 2011 16:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

56

0

Продивус приїхав у Вінницю на День журналіста до Татусяка

Продивус приїхав у Вінницю на День журналіста до Татусяка

Відомий бізнесмен пообіцяв здати підземний торговельний комплекс на площі біля Універмагу до Дня Вінниці


Продивус приїхав у Вінницю на День журналіста до Татусяка

Поки значна кількість журналістів 6 червня приймала вітання від керівників Вінницької області та обласного центру з нагоди Дня журналіста, біля адміністративної будівлі Вінницької облдержадміністрації та облради скромно припаркувався "дуже не скромний" автомобіль марки "Rolls-Royce Phantom" відомого вінницького бізнесмена Володимира Продивуса, який останні роки поміняв наше місто на столицю, керуючи найбільшою в Україні компанією із будівництва мостів "Мостобуд".

Правда, візит високого гостя аж ніяк не був пов’язаний із професійним святом ЗМІ, а стосувався ділових справ. Тому, Володимиру Продивусу довелось чекати голову облради Сергія Татусяка у його приймальній на третьому поверсі.

Але цей візит не залишився повз уваги журналіста нашого видання, якому він відповів на кілька запитань. "Приїхав до Сергія Пилиповича (Татусяка) по справах", - відразу зізнався бізнесмен.

Продивус розповів, що планує завершити грандіозне будівництво на площі Гагаріна перед універмагом вже до Дня міста, яке відзначається у другій половині вересня.

"Але площу, тобто верхню частину комплексу із фонтаном плануємо завершити раніше – до Дня незалежності (24 серпня), щоб городяни ще встигли відпочити на ній та помилуватися фантаном ще у літню пору", - додав Продивус.

 Продивус приїхав у Вінницю на День журналіста до Татусяка

 Продивус приїхав у Вінницю на День журналіста до Татусяка - фото 2

 Продивус приїхав у Вінницю на День журналіста до Татусяка - фото 3

 Продивус приїхав у Вінницю на День журналіста до Татусяка - фото 4

 Продивус приїхав у Вінницю на День журналіста до Татусяка - фото 5

 Продивус приїхав у Вінницю на День журналіста до Татусяка - фото 6

ВИННИЦА.info


0
0