24 жовт. 2016 13:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

107

0

Прокурор Вінниччини живе в тестевій хаті: електронна декларація В’ячеслава Соколового

Прокурор Вінниччини живе в тестевій хаті: електронна декларація В’ячеслава Соколового

Прокурор Вінниччини живе в тестевій хаті: електронна декларація


Прокурор Вінниччини живе в тестевій хаті: електронна декларація В’ячеслава Соколового

Прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий подав електронну щорічну декларацію про доходи і витрати за 2015 рік.

Декларація, де вказано доходи і майно яким володіє В’ячеслав Соколовий і члени його родини, опубліковано на сайті НАЗК.

Відповідно до декларації, за 2015 рік В’ячеслав Соколовий задекларував 315,2 тис. гривень заробітної плати та 203 гривні процентів від банківського депозиту. Дружина прокурора Наталія Дмитрівна задекларувала 19,2 тис. гривень заробітної плати, які отримала в фермерському господарстві та 150 тис. гривень дивідендів від того ж фермерського господарства, де має 50% власності.

Нерухомості та транспортних засобів у власності В’ячеслава Соколового не задекларовано.

Дружина прокурора - Наталя Дмитрівна має у власності житловий будинок, площею 155 кв. м. в м. Шаргород; дві земельні ділянки м. Шаргород, одна площею - 937 кв. м., друга – 1000 кв.м. , третя земельна ділянка в с. Плебанівка Шаргородського району, площею 20000 кв.м.

Власником будинку в с. Бохоники Вінницького району, площею 297 кв. м., де живе родина прокурора та земельної ділянки, площею 1500 кв.м. є батько Наталії Дмитрівни (тесть В’ячеслава Соколового).

Автомобіль «Toyota Land Cruiser» 2012 року випуску, яким користується прокурор області – у власності батька – Петра Йосиповича.

Нагадаємо, Голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій подав щорічну електронну декларацію про доходи і витрати за 2015 рік. З всіх голів ОДА, Валерій Вікторович першим оприлюднив доходи свої та родини.

Щорічну електронну декларацію про доходи і витрати за 2015 рік подав і Голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник.

Вінниця.info