27 жовт. 2015 11:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

71

0

П’яні вінничани порізали товариша по чарці

П’яні вінничани порізали товариша по чарці

 Калинівські міліціонери затримали двох розбійників, які нанесли своїй жертві ножові поранення.


П’яні вінничани порізали товариша по чарці

 Застілля з малознайомими чоловіками закінчилось для 52-річного жителя села Лісова Лисіївка на лікарняному ліжку. Гості, спричинивши йому ножові поранення, забрали куртку господаря.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

Життя потерпілому врятувала родичка, яка прийшла його провідати.

Повідомлення про подію до Калинівської міліції надійшло близько 18 години від жительки села Лісова Лисіївка. Жінка розповіла, що малознайомі чоловіки спричинили тілесні ушкодження її родичу та забрали його куртку.

Як розповів начальник Калинівського райвідділу міліції Петро Скічко, під час опитування потерпілого вдалось встановити особи нападників. В ході проведення оперативно-розшукових заходів, міліціонери затримали зловмисників через декілька годин в Липовецькому районі.

Ними виявились двоє мешканців села Нова Прилука Липовецького району віком 43 та 25 років. Старший з чоловіків вже відбував покарання у місцях позбавлення волі. У зловмисників міліціонери вилучили речі потерпілого.

Як з’ясувалось, вони втрьох розпивали спиртні напої у будинку своєї жертви. Під час застілля гості вирішили забрати верхній одяг потерпілого. Кухонним ножем вони нанесли йому декілька ножових поранень та, викравши куртку, втекли з місця скоєння злочину.

Підозрювані затримані в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Нападникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Проводяться слідчі дії.

ВИННИЦА.info