8 лип. 2017 12:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

61

0

П'яний вінничанин під час бійки вдарив односельця ножем

П'яний вінничанин під час бійки вдарив односельця ножем

П'яний вінничанин під час бійки вдарив односельця ножем.


П'яний вінничанин під час бійки вдарив односельця ножем

 6 липня під час бійки чоловік наніс тяжкі тілесні ушкодження односельцю. Попередньо – правопорушник перевищив межі необхідної оборони, не зумівши уникнути провокацій з боку потерпілого.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

24-річного жителя с. Юрківці з ножовим пораненням госпіталізовано до лікарні.

 «Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав в результаті бійки з 35-річним місцевим жителем, яку сам і спровокував. 35-річний чоловік, не зумівши уникнути провокацій зі сторони потерпілого, перевищив межі необхідної оборони та спричинив йому тяжкі тілесні ушкодження», - повідомляє керівник немирівської поліції Олександр Король.

Того дня близько сьомої години вечора учасники подій вживали спиртні напої біля місцевого магазину. Між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Зі слів затриманого та свідків, які  намагались їх розборонити, потерпілий сам спровокував конфлікт. На усі  прохання присутніх зупинитися не реагував.

Тож його опонент, захищаючись, схопив кухонного ножа та попередив потерпілого не підходити до нього, але той кинувся у бійку, під час якої був поранений ножем у поперек.

У 2015 році потерпілий притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень.  Чоловік, який підозрюється у вчиненні правопорушення, раніше проблем із законом не мав.

Наразі вирішується питання про затримання чоловіка в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Вінниця.info