26 листоп. 2014 15:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

15

0

П'яний вінничанин порізав двох товаришів по чарці

П'яний вінничанин порізав двох товаришів по чарці

Під час застілля виникла сварка


П'яний вінничанин порізав двох товаришів по чарці

У Тиврівському районі міліціонери по «гарячих слідах» затримали 33-річного чоловіка, який наніс тяжкі тілесні ушкодження двом своїм односельцям. Чоловіки розпивали спиртне у зловмисника вдома, коли виник конфлікт, під час якого хазяїн наніс ножові поранення товаришам по чарці.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Близько 03.00 год. в ніч на 26 листопада до чергової частини Тиврівськогорайвідділу міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення доставлено двох жителів села Івонівці 19 та 28 років.

На місце злочину негайно виїхала слідчо-оперативна група, якою встановлено, що трагедія розігралася близько 01.00 ночі в будинку 33-річного місцевого жителя. Чоловік, спільно з трьома односельцями, розпивав спиртні напої. Під час застілля між ними виникла сварка. Тоді хазяїн схопив ножа та накинувся на гостей, внаслідок чого двоє його товаришів 19 та 28 років були поранені.

Коли отямився від люті та усвідомив що накоїв, господар кинувся тікати. Швидку допомогу постраждалим викликала мати правопорушника, на очах якої сталась подія.

За словами начальника Тиврівського райвідділу міліції Василя Побережнюка, правоохоронці затримали зловмисника на відстані близько 20 кілометрів від дому.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

ВИННИЦА.info


0
0